Tomat- och paprikasalsa, två personer2 tomater, tärnade1 grön paprika, i små tärningar1 rödlök, finhackadCa 1 msk pressad limesaft1 tsk sockerFlingsaltSvartpeppar
Lägg den frysta mangon i en skål. Dela, kärna ur och fintärna paprikan, lägg i skålen. Blanda ner mango chutney, salt, peppar, rapsolja, limeskal/saft, koriander
Tomat- och paprikasalsa. Smaka av med Servera korven i korvbröd med senap och tomat- och paprikasalsa. Stek korven runt om på medelvärme tills den får fin färg i en stekpanna med smör eller olja, ca 5 minuter
Vi gjorde en tomat- & paprikasalsa som jag kommer lägga ut receptet på senare i veckan. Sedan nyår har jag försökt äta lite mer LCHF anpassade maträtter
Nytt för idag var även att jag serverade en god tomat och paprikasalsa till. Om du frågar någon i min familj, någon av mina bröder, ena broderns flickvän, mamma, mammas pojkvän, min pojkvän, jag etc så kommer nog alla svara att detta är deras favoriträtt
Halvtina laxfiléerna, lägg i påse. Riv ingefäran fint och lägg i påsen. Blanda sedan ner limeskal/saft, salt, peppar, koriander och rapsolja i påsen, knyt ihop och låt laxen tina i rumstemperatur samtidigt som den blir marinerad