Paprikasås. Basilikaolja. Paprikasåsen åt vi till och likaså pommes frites. färsk basilika. Paprikasås. Däremellan zucchini, aubergine, sötpotatis, skivad avokado, rödlöksmarmelad och basilikaolja
Blanda ner vitlök och basilika. Tomat- och paprikasås. Pensla paprikorna med rapsolja och rostade dem i ugn, 225°, tills de blir svarta. 1/2 dl finhackad basilika
Jag provade tomat- och paprikasåsen till köttet och den passade jättebra. Äntligen fredag och det är inte helt fel med en bit kött och rostade rotsaker
Vita bönor i paprikasås. rostade mandlar. Sedan gjorde jag en annan lite lagom stor varm rätt på små röda paprikor, vita bönor, tomat, basilika med färsk getost till
Rostad mandelpotatis. Ringla över paprikasåsen och servera potatisen på ett fat bredvid. Paprikasås. 2 dl creme fraiche smaksatt med tomat och basilika
Rostad mandelpotatis. Ringla över paprikasåsen och servera potatisen på ett fat bredvid. Paprikasås. 2 dl creme fraiche smaksatt med tomat och Basilika