4 portioner4 kycklingfiléerMycket smör till stekningPanering3 ägg1,5 dl finriven parmesanost0,5 tsk paprikapulver0,5 tsk salt1 krm svartpeppar0,5 dl vetemjölLök- och paprikarisBasmatiris, mängd och tillagning enligt paketet för 4 portioner1 grön paprika i små bitar1 gul finhackad lökTomatsås0,5 kg tomater (ungefär 4 stora tomater)0,5 dl olivoljaSalt och pepparEn gnutta sockerBörja med tomatsåsen
Paprikaris. Paprikaris. Serveras nystekta på en bädd av paprikaris - ris som kokats 18 minuter under tätt lock i lättsaltat vatten och sedan blandats med hackad pimiento, uppfräst i olja
FLÄSKFILÉ MED PAPRIKARIS. Paprikaris. Paprikaris. DAGENS RECEPT 15-03-19. Detta är en verkligt snabblagad och god rätt, utmärkt som bjudmat för den som har bråttom och inte kan planera så långt i förväg
PAPRIKARIS. SCHASLIK. Skär köttet i 2-3 cm stora bitar. Skär lök och fläsk i tunnaskivor. Varva de olika ingredienserna på ett spett (gärna träpinnar) -Pensla med olja och salta och peppra väl