Paprikaris recept

Kyckling Piccata med egen tomatsås, lök- och paprikaris

Kyckling Piccata med egen tomatsås, lök- och paprikaris

4 portioner4 kycklingfiléerMycket smör till stekningPanering3 ägg1,5 dl finriven parmesanost0,5 tsk paprikapulver0,5 tsk salt1 krm svartpeppar0,5 dl vetemjölLök- och paprikarisBasmatiris, mängd och tillagning enligt paketet för 4 portioner1 grön paprika i små bitar1 gul finhackad lökTomatsås0,5 kg tomater (ungefär 4 stora tomater)0,5 dl olivoljaSalt och pepparEn gnutta sockerBörja med tomatsåsen
Kassler Africana med paprikaris

Kassler Africana med paprikaris

Börja med riset. Skala och hacka löken. Kärna ur och tärna paprikorna. Fräs lök och paprika i lite matfett några minuter
Köttfärsbiffar med paprikaris

Köttfärsbiffar med paprikaris

Servera med paprikaris, sås och blandad sallad. Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen i vatten med kycklingfond och salt
Prinskorv med paprikaris

Prinskorv med paprikaris

Paprikaris. Paprikaris. Serveras nystekta på en bädd av paprikaris - ris som kokats 18 minuter under tätt lock i lättsaltat vatten och sedan blandats med hackad pimiento, uppfräst i olja
Dagens recept: Fläskfilé med paprikaris

Dagens recept: Fläskfilé med paprikaris

FLÄSKFILÉ MED PAPRIKARIS. Paprikaris. Paprikaris. DAGENS RECEPT 15-03-19. Detta är en verkligt snabblagad och god rätt, utmärkt som bjudmat för den som har bråttom och inte kan planera så långt i förväg
Kalasbiffar med paprikaris

Kalasbiffar med paprikaris

Blanda samman ägg, peppar, salt, mjölk, färs och potatismjöl till färsbiffarna. Vila medans du förbereder riset
Teriyakikyckling m. paprikaris

Teriyakikyckling m. paprikaris

4 portioner. 12SP/portion. 600 g kycklingfilé250 g basmatiris1 paprika0,5 romansallad0,5 gurka. Teriyakisås

Paprikaris

 Koka riset enligt förpackningsinstruktionen.  Fräs rikligt med hackad paprika i smör och blanda ner i det kokta riset

Marinerad scampi med paprikaris

Blanda ihop olja, citronsaft, citronpeppar, örtsalt och salladslök. Lägg i scampin och marinera minst 1 timme, gärna längre

Gourmetens fyllda lövbiff

4 personer. 4 skivor lövbiff. ca 125 g. 100 g getost. 1 ägg. 1 dl sesamfrö. 1 tsk salt. 1 krm svartpeppar. 2 msk olja
Schaslik - kryddstarka grillspett

Schaslik - kryddstarka grillspett

PAPRIKARIS. SCHASLIK. Skär köttet i 2-3 cm stora bitar. Skär lök och fläsk i tunnaskivor. Varva de olika ingredienserna på ett spett (gärna träpinnar) -Pensla med olja och salta och peppra väl

Ingefärskryddad biff

Servera gärna med paprikaris. Skär köttet i tunna strimlor. Bryn dem i smör i en stekpanna. Lägg över i en traktörpanna

Gratinerat paprikaris

Koka riset i 10 min. Skär paprikan i strimlor. Smörj en eldfast form och varva ris, paprikastrimlor, hackad persilja och riven ost i denna

Piccata med paprikaris och örtsås

Piccata med paprikaris & örtsås – parmesanpanerad kalvskiva med paprikaris och en smörig örtig sås med basilika, timjan, mynta och persilja

Kalas africana med paprikaris

Paprikaris. Börja med riset. Skala och hacka löken. Kärna ur och tärna paprikorna. Fräs lök och paprika i lite matfett några minuter

Kassler Africana med paprikaris

1.  Börja med riset. Skala och hacka löken. Kärna ur och tärna paprikorna. Fräs lök och paprika i lite matfett några minuter