Polenta. Polenta. Börja med polentan dagen före. Smörj en form med olivolja och häll upp polentan. Polenta. 1st Röd paprika, skuren i mindre tärningar. 1st Gul paprika, skuren i mindre tärningar. 1,5dl Polenta. Koka upp kycklingfonden i en kastrull, häll i polentan och låt småputtra till en smet i ca 6-8min, smaka av med salt och svartpeppar. Skär sedan den kalla polentan i tex kubform 5x5cm och pensla ytan med olivolja. 1st Röd paprika, skuren i mindre tärningar. 1st Gul paprika, skuren i mindre tärningar. 1,5dl Polenta
Lägg paprika, lök och squash på en bakplåtspappersklädd plåt. Krämig polenta och ugnsrostade grönsaker passade makalöst gott (fast då blir det väl med maka
ca 90 gram polenta1/2 tsk salt175 g mjöl1/2 tsk socker1/2 pkt torrjäst1/2 röd paprika, rostad, skalad och hackad1/msk olivolja150 ml vattenBlanda alla torra ingredienser med paprika. ca 90 gram polenta. 1/2 röd paprika
Rostadpaprika passar så bra till grillat och fetaostkrämen blev finfin som tillbehör. 2 ägg, no-egg motsvarande 2 ägg, 1 msk psylliumfrö blandat med 2 msk vatten0,5 dl havremjöltorkad myntarökt paprikapulver (en udd)salt, pepparmannagryn/polenta/ströbröd att rulla iBlanda ihop smeten och låt gärna stå några minuter
½ tsk mild paprikapulver. Jag rostade blomkål och lök med garam masala och muskot och gjorde en raita med morot, ingefära, färsk mynta och koriander till
Börja med paprikacoulisen. Blanda polenta, ströbröd och parmesan och lägg på en tredje tallrik. Hetta upp lite olja i en kastrull och fräs paprikan lätt