4 400 g pappardelle 500 g kantareller, karljohans, trattkantareller eller kastanjechampinjoner 3 schalottenlökar 3 vitlöksklyftor 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar) 1 dl torrt vitt vin 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond 1 dl mascarpone (à ca 100 g) 1 1/2 dl finriven parmesanost hackad bladpersilja 2 msk olivolja 1/2 tsk salt 1 krm nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Sätt på rikligt med vatten till pastan. Blanda i citronskal, chilipeppar och smaka av med salt. Toppa med skivor av getost och strö eventuellt lite lingon över
400 g pappardelle 2 bananschalottenlökar, skalade och finhackade 1 röd chilifrukt, finhackad 2 citroner, finrivet skal och saft 0,75 dl olivolja, mild 2 g äggula 150 g fetaost 400 g svamp, t ex skogschampinjoner eller kantareller 1 kruka färsk dill, hackad salt peppar olivolja, till stekning
Det kommer även att serveras en pastasås med fläskfilé och kantareller och pappardelle. Sist vi var hos syrran, så hade hon bakat focaccia med soltorkade tomater, fetaost och färska örter
Middagar Risotto med zucchini och färska bondbönor Dubbelpanerade fläskfilémedaljoner , pappardelle, paprikasås på grillad paprika , smörfräst ruccola Libanesisk middag på Sahara Kantarellsmörgåsar Confit Byaldi med kött Bröllopsmiddag Grillat ankbröst, bigaråsås, risotto Efterrätt Limetarte med ingefärskryddad hallonsås * Extra gott med smörstekt italienskt lantbröd under ett berg av smörstekta gula läckra kantareller
Ikväll blev det gräddstuvade guldgula kantareller och pappardelle, ugnsrostade kvisttomater samt sallad med spenat och valnötter och favoritvinägretten
Oxfilé, grädde, pappardelle, tryffelolja, persilja, parmesan och några nävar kantareller. Stek kantarellerna tillsammans med den finhackade vitlöken, lite svartpeppar och salt