Vansinnigt god, superenkelt och snabb pasta som dessutom är vegetarisk och riktigt mättande. Färsk pasta kommer man ofta över billigt och de som är smaksatta är ju extra goda tycker jag så dom brukar jag köpa, annars föredrar jag torkad pasta
Jag gjorde den på papardelle, men du kan självklart ta den pasta du gillar eller har hemma. Papardelle eller annan pasta – beräkna drygt 100 gram pasta per person
På så vis bestämmer vi själva om vi vill ha linguini, tagliatelle eller papardelle. Inspirerad av DN. s middagstips för någon vecka sedan gjorde jag pasta med kantareller
Koka Papardelle pastan enligt instruktionerna på förpackningen. 400 g Papardelle pasta. Så här gör du. Tvätta av zucchinin och hyvla den i långa strimlor
papardelle. Blanda ströbröd och vatten i en bunke. Tillsätt färs, salt och peppar. Arbeta ihop färsen. Blanda därefter ner lök, vitlök, ägg, persilja, salvia, citronskal och ost
Detta är ionget annat än en variant på en variant. Ni har läst det förut. Enda skillnaden är att det denna gång rör sig om kalvbog, ett köttstycke som jag alldeles för sällan stöter på i vanliga matvarubutiker
Tillsätt dem i grytan, smaka av med salt och peppar och servera med nykokt papardelle. I det senaste numret av Lantliv (nr 2, 2014) hittade vi ett recept på kycklinggryta som lät spännande
På den tiden vi åt pasta i det här hushållet, hemföll vi ofta åt Jamies Papardelle med söt purjolök och mascarponeost från hans första kokbok Den nakna kocken från tv-serien med samma namn