) Papadums är våra personliga favoriter, vi beställer det nästan alltid när vi har turen att hamna på en indisk restaurang, så där fick även denna kvällen börja med hjälp av Santa Marias färdiga som man smidigt och enkelt värmer i mikron
Servera papadumsen och dippen till välkomstdrinken. Grädda papadumsen, två och två, på en tallrik i mikrovågsugnen på full effekt (max 800 W), ca 2 min. 2 paket papadums
Ät din daal med ris och naan eller papadums. På indiska restaurangen i stan (ja, det finns två egentligen men jag föredrar den ena) får man alltid enormt god mat
Jag hade även fått några papadums av min vän och kollega Ida. I bland blir jag bara irriterad över att läsa allas statusrader på "fejjan" om hur underbart allt är, vilket underbart väder det är och hur långt man har sprungit
Servera palak paneer med indiskt ris, dhal, raita, papadums och naan bröd. Palak Paneer. Paneer är en indisk färskost som kokas av mjölk och citronsaft, och sedan silas och pressas
Fritera papadums enligt anvisningar på förpackningen och servera till grytan. 11 förpackning papadums, cirka 110 gSå här gör du Skala och hacka vitlök, gul lök och ingefära
Servera gärna din gryta med papadums eller naan. Servera gärna din gryta med papadums eller naan. Dom som hängt i vår kök ett tag har förmodligen inte lyckats undgå att vi gillar mat kryddad med indiska smaker (vi gillar det väldigt mycket) och kanske vet man också att en av våra favoriter när det gäller vegetariskt och snabblagat, är den indiska linsgrytan Daal