Panzanella recept

Panzanella sallad med kyckling.

Panzanella sallad med kyckling.

Italiensk sallad med brödkrutonger och tomat. Pesto och kryddig marinad ger smak till kycklingen. 4 portioner
Panzanella – Italiensk brödsallad

Panzanella – Italiensk brödsallad

Skölj och klyfta tomaterna. Lägg dem i ett durkslag och strö över havssaltet. Sätt en skål under durkslaget för att samla upp saften från tomaterna
Panzanella

Panzanella

Panzanella. Italiensk bröd- och tomatsallad. För 4st personer 200g ciabatta600g tomater, gärna i blandade färger0
Panzanella (brödsallad)

Panzanella (brödsallad)

En sallad med stora brödkrutonger. Perfekt när man har baguette/ciabatta/franskbröd som börjar bli torrt
Panzanella

Panzanella

Värm ugnen till 225 grader. Skär brödet i tärningar och finhacka rosmarinen. Lägg bröd och rosmarin på en ugnsplåt med lite olivolja och flingsalt
Panzanella

Panzanella

Ingredienser - 4 portioner. 2 paprikor i olika färger. 1 ciabattabröd. 2 msk rödvinsvinäger. 1 vitlöksklyfta
Panzanella

Panzanella

Om skorpan på brödet är mycket hård kan du skära av det mesta av den. Skär eller bryt brödet i 2 cm stora kuber
Panzanella med picklad lök

Panzanella med picklad lök

Det gjorde jag förra veckan och blev då akut sugen på att äta panzanella. Jag har börjat baka bröd. Det är sant
Panzanella

Panzanella

vitt surdegsbröd. 1olivolja. 1tomater i olika färger. 1snackspaprikor eller 1 avlång röd paprika. 1kapris. 1basilika
Panzanella

Panzanella

Sätt ugnen på 200°. Pensla kycklingfiléerna med chilisåsen. Riv brödet i bitar. Blanda det med olivolja och salt och rosta det gyllene på plåt i ugnen eller i stekpanna