En vanlig, pannstekt omelett vill jag ha ganska blek och kompakt (jag vet, jag är väl knäpp) medan en ugnsomelett gärna får vara fluffig och härligt gyllene
Recept. Wolfgang Pannecke. ons, 2013-08-21 12. 34. 30min. (0). Filea Fjällrödingenlägg med skinnsidan ner på ett avlångt fatklipp över dillenhäll saften av en lime eller citron över filéerna Salta och peppra
Servera med en korg full av pannstekta skivor av baguette med vitlökssmör. Sätt ugnen på 150°. Dela auberginen på längden och skär tunna skivor från snittytan
Monikas förslag är pannstekta tortillabröd med färskost men jag brukar göra gratinerade ostsmörgåsar till och ibland lägger jag kokta ägghalvor i soppan
Sejfilén på bilden är pannstekt rakt upp och ner med lite salt och peppar. Årstiderna mobbar mig. Hela hösten har de bara skickat fisklådor med sejfilé och igår väntade jag ivrigt på min utlovade KOLJA (tänk fish ´n chips på pinfärsk kolja
Rensa och filéa fisken. Salta filéerna och vänd dem i mjöl, stek filéerna i smör ca 5 minuter. Slå vinägern över filéerna, tillsätt grädden och smula i buljongtärningen