Vi bjöd på världens godaste pannkakstårta toppad med massa bär. Tre timmar innan kalaset fyllde jag pannkakorna med sylt och grädde och toppade dem med bär och choklad
Avsluta till sist med att toppa allt med färska bär eller frukt och pudra med florsocker. När jag sen började knåpa och fixa med pannkaksreceptet så kom jag tillslut fram till en riktigt bra blandning som gav en fin sats med tunna, lagom frasiga och mjuka pannkakor
Toppa medfrukt, bär och nötter och sedan är det klart. När det är dags att bygga pannkakstårtan varvar du bara pannkakorna med ett tunt lager chiapudding (som jag i detta fall spädde ut med lite mer vätska för att få den lite krämigare/rinnigare än vanligt)
Prickig fika till Pettson & Findusteater är väl ändå ett måste när pannkakstårta känns lite meckigt. Vill man så smaksätt mazarinen med bär eller frukt innan den går in i ugnen