Vi bjöd på världens godaste pannkakstårta toppad med massa bär. Tre timmar innan kalaset fyllde jag pannkakorna med sylt och grädde och toppade dem medbär och choklad
Garnera med grädde, bär eller frukt. Vill du ha en slät sylt så mosa bären. Smaksätt med florsockret. David fyllde 16 år i söndags, så då var det dax för den traditionella pannkakstårtan
Garnering och fyllningev 400 g färska bär florsocker. Pannkakor150 g vetemjöl [2,5 dl] 9 g vaniljsocker [1 msk] 25 g strösocker [2 msk] 3 g salt [0,5 tsk] 30 g smör [2 msk] 165 g ägg [3 st] 600 g mjölk [6 dl]
Gott med färska bär till också förstås. Pannkastårtan är därmed den ultimata lösningen när man vill ha något som sannolikt de flesta gillar och som är lite mer legitimt än en traditionell gräddtårta
Och slutningen toppa med vispad grädde och fäska bär. Personligen är jag inte så förtjust i kalla pannkakor men det är något visst med att äta pannkakstårta ändå