Pannkaksrulle recept

Pannkaksrulle

Pannkaksrulle

Värm smör, mjöl och mjölk i en kastrull under omrörning tills det blir en klump som släpper kastrullen
Pannkaksrulle - Hemmets Journal

Pannkaksrulle - Hemmets Journal

125 g smör. 12. 5 dl vetemjöl. 13 dl mjölk. 14 st ägg. 1500 g köttfärs. 11 msk smör. 11 st gul lök. 1250 g champinjoner
Pannkaksrulle med köttfärs

Pannkaksrulle med köttfärs

Om du har köttfärssås över som du vill använda till din pannkaksrulle så går det bra, men är såsen lite rinnig kan du låta den koka ihop till en lite torrare röra
Pannkaksrulle med köttfärs

Pannkaksrulle med köttfärs

Värm eventuellt på pannkaksrullen i ugnen och servera uppskuren i bitar med en stor grönsallad. Ugnspannkaka
Pannkaksrulle

Pannkaksrulle

Servera pannkaksrullen uppskuren i bitar tillsammans med en sallad. Sätt ugnen på 200°. Smält smöret i en kastrull
Pannkaksrulle med svamp

Pannkaksrulle med svamp

1. Sätt ugnen på 250°C. 2. Vispa samman mjöl, bakpulver, salt och hälften av mjölken till en smet. Tillsätt resten av mjölken och vispa till en slät smet
Pannkaksrulle med krämig skaldjursfyllning

Pannkaksrulle med krämig skaldjursfyllning

Pannkaksrulle125 g smör 2,5 dl vetemjöl 3 dl mjölk 4 ägg 1 krm salt 0,5 krm citronpeppar. Pannkaksrulle125 g smör 2,5 dl vetemjöl 3 dl mjölk 4 ägg 1 krm salt 0,5 krm citronpeppar