Pannkakslasagne recept

Pannkakslasagne

Pannkakslasagne

Grovhacka den avrunna spenaten och fräs den i lite smör. Fräs lök och bacon tillsätt färsen och bryn tills det har fått färg

Pannkakslasagne

En variant på både crépes och lasagne. Perfekt när man fått pannkakor över. Portioner. 4. Ugn. 200 grader i cirka 15-20 min
Pannkakslasagne

Pannkakslasagne

Grovhacka den avrunna spenaten. Fräs den hastigt i lite smör. Fräs lök och bacon. Tillsätt färsen och bryn den tills den har fin färg

Söker "mat"

Det de definierar som mat är alltså en gryta baserat på någon slags ärta (helst linser förstås) och, haha, det roligaste på denna lista av fyra maträtter, pannkakslasagne

Pannkakslasagne

Sätt ugnen på 250°. Vispa ihop mjöl, salt, mjölk och ägg, låt smeten svälla. Bryn färsen smulig, tillsätt övriga ingredienser till fyllningen, småkoka 30 min

Pannkakslasagne

Sätt ugnen på 200 grader. Skala och hacka löken. Strimla baconet. Fräs lök och bacon. Tillsätt köttfärsen och fräs den tills den fått fin färg

Pannkakslasagne

Källa. AnkanPortioner. 4. Ingredienser. Köttfärssås, av ca 500 g köttfärs. gul löktomatpurévitlökbasilikasalt o peppar(jag gör alltid på känn så jag kan tyvärr inte ange några exakta mått)5 dl creme fraicheRiven ost (gärna parmesan)Pannkakssmet

Pannkakslasagne

1.  Grovhacka den avrunna spenaten. Fräs den hastigt i lite smör. 2.  Fräs lök och bacon. Tillsätt färsen och bryn den tills den har fin färg