När broccolin är lite fast fortfarande fast ändå mycket kokt, häll av vattnet ur kastrullen och lägg i en klick smör och mixa med mixerstav häll därefter i en skvätt vispgrädde och fortsätt mixa
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn dom några minuter per sida. Detta var riktigt gott. Brukar göra pannbiff med lök men idag blev det med en krämig och smakrik tomatsås
smör att steka i. Pannbiffarna. Stek dem i smör i omgångar. Pannbiffarna. Lägg i en klick smör och stek kantarellerna några minuter, lägg i löken och låt kantareller och lök steka klart tillsammans
Servera pannbiffarna med potatismos (eller kokt potatis), gräddsås och lingonsylt. Skär löken i tunna skivor, stek i smör först på medelstark värme sedan svagare
Forma pannbiffarna till stora köttbullar och platta till. Smält smör i en stekpanna. Häll löken över pannbiffarna och in i ugnen igen medan såsen blir klar
Jag har insett mer och mer att vi verkligen använder så mycket smör, grädde och ägg på ren slentrian när vi kan få lika goda (men liiite annorlunda) resultat med god olja, havregrädde och stärkelse istället
Lägg dem på ett fuktat smörpapper. Tillsätt smöret och låt löken ta färg. Stek biffarna på medelvärme i en stekpanna med gyllenbrunt smör, ca 3 minuter per sida. 1 tsk smör
Värm upp stekpannan till medelvärme, lägg i smör, olja och när smöret tystnat så lägg i biffarna och stek på båda sidorna, vänd på biffarna lite då och då