Servera biffarna täckta med lök och skysås, din favoritpotatis (jag förkokade och sedan helstekte småpotäter i timjan) och rårörda lingon och gröna ärtor vid sidan av
Servera med stekt potatis och gröna ärtor. Pannbiff med lök hör till en av mina husmanskostfavoriter. Det här receptet är utan gluten för det tillför inget till biffarnas smak och konsistens
Servera med kokta gröna ärtor, hemkokt lingon och saltgurka. I skåne är det väldigt enkelt att få blandfärs, fläskfärs eller på många ställen skinkfärs- här få man knappt tag på blandfärs så man får mala själv
Wallenbergare är fluffiga och lyxiga pannbiffar gjorda på kalvfärs och vispgrädde. Hemlagade Wallenbergare med rårörda lingon och smörfrästa ärtor Spara Skriv ut Förberedelser 10 Minuter Tillagningstid 10 Minuter Total tid 20 Minuter Portioner. 3 dl frysta eller färska lingon 1 dl socker 4 dl frysta gröna ärtor kokta Instruktioner WALLENBERGARE Rör ner en äggula i taget i färsen. 3 dl frysta eller färska lingon 1 dl socker 4 dl frysta gröna ärtor kokta Instruktioner WALLENBERGARE Rör ner en äggula i taget i färsen
Små goda pannbiffar – milda, som en ljummen försommarkväll. Ät med potatismos, gröna ärtor och rårörda lingon, om du – till skillnad från mig – gillar de röda bären
De fantastiskt fluffiga fiskbiffarna serverades, som ni ser på bilden, med de klassiska tillbehören - luftig potatispuré, skirat smör och små, fina ärtor
Då som nu stekte vi pannbiff och serverade med klassisk brunsås, ärtor, pressgurka och kokt potatis. Här skulle jag kunna sitta hela natten och bara se ut över skärgården
Lägg löken på pannbiffarna vid servering Som tillbehör kan man ha ärtor och ättiksgurka. Frysta ärtor värmer du bara i lite vatten i en kastrull på spisen