4 4 port ris Svampsås 1 gul lök 250 g champinjoner 1 msk olja 1 msk balsamvinäger 1 msk vetemjöl 2 dl mjölk 1 dl crème fraiche 1 msk soja salt och peppar Pannbiff ca 500 g blandfärs 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 msk senap gärna dijon 1/2 dl vatten 3 morötter Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Blanda samman ströbröd, vatten, ägg, salt, peppar, timjan och dijonsenap i en bunke och låt stå och svälla ca 3 min. Tillsätt gräddmjölk, creme fraiche, vatten, soja, senap och timjan i stekpannan och låt såsen koka in lite i biffarna, ca 3-4 min. 2 tsk Senap Dijon. 1 msk Senap Dijon
Syra från lingonsylt och sötma från Johnnys senap som jag är beroende av. Pannbiff med löksås, lingonsylt och potatis är en av svenskarnas favoriter när det kommer till husmanskost
När ströbrödet svällt tillsätt senap, salt och peppar. Nästa steg är pannbiffarna. 1 msk söt senap. Pannbiffar500 g blandfärs 1,5 dl mjölk 0,5 dl ströbröd 0,5 gul lök, finhackad olja och smör, till stekning 1 msk söt senap salt och svartpeppar 1 ägg
Blanda pressad vitlök och ägg med köttfärs, klippt timjan, solrosfrön, skånsk senap och kryddor. Forma till pannbiffar och stek dem på båda sidor så de får yta
Brännvinssenapen, som jag tog till den här såsen hade ett rejält sting, passade fint till biffarna. Jag gjorde en variant på pannbiffar med massor av Greklands goda smaker
Därtill lägger jag i riven gul lök, vispgrädde och givetvis ägg, men dessutom dijonsenap. Det kom krypande under veckan, men om jag hade vetat hur illa det skulle bli, så hade jag nog inte använt onsdagens sista krafter till att ställa mig och steka ett lass pannbiffar med stekt lök och gräddsky
Blanda 400 g färs med 1 ägg, 1 msk senap, 1 hackad och brynd gul lök, salt och vitpeppar. 1 msk senap. Tredje och sista receptet är något så vanligt som