4 4 port ris Svampsås 1 gul lök 250 g champinjoner 1 msk olja 1 msk balsamvinäger 1 msk vetemjöl 2 dl mjölk 1 dl crème fraiche 1 msk soja salt och peppar Pannbiff ca 500 g blandfärs 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 msk senap gärna dijon 1/2 dl vatten 3 morötter Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Matvete är någon vi använder ofta istället för ex ris. Dax för pannbiffar var det igen. Nu tycker jag det är tom godare än pasta/ris och 100 ggr nyttigare
Pressa i vitlöken och lägg i riset. Stek riset under omrörning några minuter, slå sedan på vattnet. 3 dl basmatiris. 1Pannbiffar. 1Vitlöksris. Sjud riset i 11–12 minuter
Ris eller potatis och en fräsch grönsallad och en brunsås. Hoppas någon får nytta av receptet - när fantasin tryter brukar jag surfa runt och få inspiration av andra bloggares recept
Mina Pannbiffar är ett exempel, Köttfärslimpan ett annat. Servera med grönsallad och ris eller pasta (ni vet väl att pasta med gräddsås är magiskt gott
Servera ruladerna med kokt potatis, pasta eller ris och gärna råkost av något slag. Du kan fylla ruladerna med t ex finhackad, smörfräst svampelleransjovisfiléer och finhackad rå lökellerfinhackade rödbetor, finhackad gul lök och litet kaprisellerfinhackad persilja, dill och gräslökellerfinhackade katrinplommon som fått svälla i litet vatten och finhackade råa äpplenellerskivade oliver, råriven gul lök och krossad vitlökellerfinhackade tomater och finhackad gurkaellersenap och baconstrimlor