smaka av med soja, salt och vitpeppar. Låt sjuda i 5-10 minuter och lägg sedan ner löken i såsen och servera med valfritt tillbehör. 3 dl grädde (späd eventuellt med mjölk om det blir för tjockt)
Pannbiffarna. Riv löken, och blanda ihop med köttfärs, mjölk och ägg. Löksåsen. Stek biffarna på medelvärme, ett par minuter på varje sida, så att de får fin färg
Ta ur pannan och lägg på ett fat medan du gör löksåsen. Löksås. Jag bjöd dem på en riktig klassiker, pannbiffmed lök och fick därmed också ett tillfälle att uppdatera mitt gamla vegetariska recept på rätten för att funka som veganskt och i det nya post-Formbar färs Sverige
Låt mig presentera pannbiffarmed potatis-och blomkålsstomp, gräddig löksås, egen pressgurka, råröda lingon och toppat med knaperstekt bacon och smörstekta kantareller
) Igår var det filippas tur och hon valde pannbiffar och potatismos. Googlad bildI fredags fick mannen i huset bestämma maträtt, han valde stekfläsk medlöksås, lite otippat till fredagsmyset kanske