Jag tycker om nötfärs, och jag tycker om fläskfärs, men jag vill inte blanda dessa två. Det kom krypande under veckan, men om jag hade vetat hur illa det skulle bli, så hade jag nog inte använt onsdagens sista krafter till att ställa mig och steka ett lass pannbiffar med stekt lök och gräddsky
500 g fläskfärs. 500 g fläskfärs 1 ägg 2 tsk torkad timjan 1-2 klyftor vitlök, rivna salt och svartpeppar olja och smör, att steka i 500 g rotselleri 500 g potatis 1 gul lök 1 röd paprika 1,5 msk rökt paprikapulver ev 25 g smör 1 knippe bladpersilja, hackad
Gjorde även några pannbiffar av färs som blev över. Limpan blev jättegod, lite torr kanske, tror orginalreceptet är med späck eller så kan man använda fläskfärs, jag använde vanlig blandfärs, kanske går jag inte ända upp till 65 grader nästa gång men iallafall väldigt god
Pannbiff med stekt lök, inlagd gurka & rårörda lingon. Jag kan även rekommendera er att testa att göra biffar på fläskfärs, det blir väldigt saftigt & gott
Receptet funkar såväl till köttbullar, pannbiff eller köttfärslimpa. Man kan också blanda 70% nötfärs och 30% fläskfärs och hoppa grädden. eller blanda 70% nöt och 30% fläskfärs. eller blanda 70% nöt och 30% fläskfärs
Forma till pannbiffar. Ett recept började rulla framför mina ögon och hem kom jag med ingredienser till asiatiska fläskfärsbiffar, en rätt jag aldrig ätit eller läst om förut