Blanda dijonsenapen med crème fraîchen. I väntan på veckoslutet gör jag en saftig pannbiff med lök. Idag ståtligt placerad på toppen av den saltare pannbiffen
Jag bjöd dem på en riktig klassiker, pannbiff med lök och fick därmed också ett tillfälle att uppdatera mitt gamla vegetariska recept på rätten för att funka som veganskt och i det nya post-Formbar färs Sverige
dijonsenap. Blanda alla ingredienser till pannbiffen ordentligt. Slå lökskyn över pannbiffarna och servera tillsammans med potatisstompet, lite gräddfil och krasse
12 msk dijonsenap. 1Biffar400 g vegofärs, gärna formbar 200 g champinjoner 2 msk dijonsenap 1 kruka persilja 2 msk japansk soja 1 gul lök rapsolja, till stekning salt peppar
2 msk dijonsenap. Blanda ingredienserna till biffarna och stek dem i smör eller kokosfett. Skiva lökarna till ringar och stek mjuka i smör, bryn dem lite så de får färg efter en stund
1 msk dijonsenap. Biffarna. Blanda alla ingredienser. Forma färsen till tolv biffar. Lägg biffarna på en ugnsplåt och pensla dem med ljus soja och rapsolja
Tillsätt ägg, grädde, dijonsenap, timjan, salt, svartpeppar och lök. Pannbiff. dijonsenap. Fördela pannbiff och palsternackspuré på tallrikar och strö kantarellerna runt
Därtill lägger jag i riven gul lök, vispgrädde och givetvis ägg, men dessutom dijonsenap. Det kom krypande under veckan, men om jag hade vetat hur illa det skulle bli, så hade jag nog inte använt onsdagens sista krafter till att ställa mig och steka ett lass pannbiffar med stekt lök och gräddsky
Blanda alla ingredienser till pannbiffen ordentligt. Slå lökskyn över pannbiffarna och servera tillsammans med potatisstompet, lite gräddfil och krasse