Hittade billig fisk i frysdisken, pangasius mal, och lagade en enkel fiskgratäng. Servera ris eller pressad potatis till fiskgratängen eller som jag blomkålsris
Fräs lök, vitlök och saffran i oljan, tillsätt ris, tomat & buljong och lite salt. Vänd sedan ned fisken, korven och ärterna i riset, efter ca 3-4 min är fisken klar. 7 dl ris, långkornigt
Efter att ha inhandlat mina xxx gram av torsk i fiskdisken förstod jag att det här knappast var hållbart för min plånbok och på vägen till kassan plockade jag även med mig en påse fryst Pangasius
pressad potatis, ris. Servera med pressad potatis, eller kokt ris och en god sallad. 600 g vit fisk ex pangasius, hoki, torsk. 600 g vit fisk ex pangasius, hoki, torsk
Servera gärna med ris eller pressad potatis. 600 g fiskfilé, ex sej/hoki/pangasius/torsk. 3 st blekselleristjälkar, tunt skivade. 600 g fiskfilé, ex sej/hoki/pangasius/torsk. 3 st blekselleristjälkar, tunt skivade
Servera grytan med kokt ris. 600 g fiskfilé (jag brukar använda pangasius och lite lax). 1. Skär fisken i 3-4 cm stora bitar, marinera i minst en kvart i limejuice och salt
Det är variation i mängder – vi grillar fisk, kyckling, kött och vegetariska alternativ och serverar med goda potatissallader, färska grönsaker och njuter av måltiderna ute i trädgården
Servera gärna med ris och en god sallad. 600 g fiskfilé ex alaska pollok, pangasius, torsk. Kommentarer (0) 600 g fiskfilé ex alaska pollok, pangasius, torsk
Idag gjorde jag en asiatisk fisksoppa till familjen, men eftersom den innehåller både salt och alldeles för starka kryddor för en bebis så gjorde jag en mild variant som serverat med t ex ris blir en komplett mättande måltid