Hittade billig fisk i frysdisken, pangasius mal, och lagade en enkel fiskgratäng. Strö över riven ost. 1 dl riven ost. Gratinera i 250 grader tills osten fått fin färg. 1 dl riven ost
Strö ost över såsen och gratinera i övre delen av ugnen tills rätten fått lite färg och är genomvarm, ca 10 minuter. 600 g fiskfilé, t ex tilapia, pangasius, lax. 1 dl finriven ost
Häll såsen över fisken och fördela osten över. 1 kg Hajmalfilé (pangasius) eller annan vit fisk. 3 dl riven ost. 1 kg Hajmalfilé (pangasius) eller annan vit fisk
Strössla lite riven ost över. 1 frp pangasius (hajmal). Riven ost ca 1 dl. Tina fisken och dela den längs med på mitten så du får långa bitar som saltas och peppras och
Häll såsens ingredienser, förutom olja och ost, i en mixer/matberedare och kör till en slät dressing, Rör i oljan i en tunn stråle, rör i osten och smaka sedan av
Rör ihop grädda, tacosås och ost. Häll på såsen och strö över osten. 600 g fiskfilé ex alaska pollok, pangasius, torsk. 2 dl Arla riven ost texmex. Kommentarer (0) 600 g fiskfilé ex alaska pollok, pangasius, torsk. 2 dl Arla riven ost texmex
pangasius (odlad hajmal). Strö ost över såsen och gratinera i övre delen av ugnen tills rätten fått lite färg och är genomvarm, ca 10 minuter. 1 dl ost
Strö ost över såsen och gratinera i övre delen av ugnen tills rätten fått lite färg och är genomvarm, ca 10 minuter. 600 g fiskfilé, t ex tilapia, pangasius, lax. 1 dl finriven ost
Blanda ströbröd, vetemjöl och riven ost i en skål. Pensla fiskruladerna med uppvispat ägg och strö över blandningen av mjöl, ströbröd och ost, häll med en sked över det brynta smöret