Pangasius ost recept

Fisk och grönt till vardags

Fisk och grönt till vardags

Hittade billig fisk i frysdisken, pangasius mal, och lagade en enkel fiskgratäng. Strö över riven ost. 1 dl riven ost. Gratinera i 250 grader tills osten fått fin färg. 1 dl riven ost
Fiskfilé à la Walewska

Fiskfilé à la Walewska

Strö ost över såsen och gratinera i övre delen av ugnen tills rätten fått lite färg och är genomvarm, ca 10 minuter. 600 g fiskfilé, t ex tilapia, pangasius, lax. 1 dl finriven ost
Fiskgratäng med kantarellsås

Fiskgratäng med kantarellsås

Häll såsen över fisken och fördela osten över. 1 kg Hajmalfilé (pangasius) eller annan vit fisk. 3 dl riven ost. 1 kg Hajmalfilé (pangasius) eller annan vit fisk
Fisksoppa à la Sir Toby

Fisksoppa à la Sir Toby

Servera gärna med ett syrligt fullkornsbröd och ost. 600 g fiskfilé (pollock, pangasius, torsk eller liknande)
Lchf fiskpinnar

Lchf fiskpinnar

900 g pangasius filéer. 2 dl riven ost. Skär ut ca 4 fiskpinneaktiga strimlor på varje filé. Blanda sedan ihop alla ingredienser i en bunke
Tisdag

Tisdag

Blanda ihop grädden, cremefraichen och philadelphiaosten i en bunke. Riv ner osten i såsen och häll denna över fisken i formen
Annicas hajmalsgratäng

Annicas hajmalsgratäng

Strössla lite riven ost över. 1 frp pangasius (hajmal). Riven ost ca 1 dl. Tina fisken och dela den längs med på mitten så du får långa bitar som saltas och peppras och
Veckomatsedel vecka 14, påsklov....

Veckomatsedel vecka 14, påsklov....

Häll såsens ingredienser, förutom olja och ost, i en mixer/matberedare och kör till en slät dressing, Rör i oljan i en tunn stråle, rör i osten och smaka sedan av

Lite mera fiskrecept..fiskgratänger...

Rör ihop grädda, tacosås och ost. Häll på såsen och strö över osten. 600 g fiskfilé ex alaska pollok, pangasius, torsk. 2 dl Arla riven ost texmex. Kommentarer (0) 600 g fiskfilé ex alaska pollok, pangasius, torsk. 2 dl Arla riven ost texmex

Walewska på Pangasius

pangasius (odlad hajmal). Strö ost över såsen och gratinera i övre delen av ugnen tills rätten fått lite färg och är genomvarm, ca 10 minuter. 1 dl ost

Fiskfilé à la Walewska

Strö ost över såsen och gratinera i övre delen av ugnen tills rätten fått lite färg och är genomvarm, ca 10 minuter. 600 g fiskfilé, t ex tilapia, pangasius, lax. 1 dl finriven ost

Fiskgratäng med fänkål och räkor

Slå på såsen och ev, lite riven ost. riven ost. 900 g pangasius filé. Gör såsen efter beskrivning på paketet, ha även i finhackad dill i såsen

Pangasiusrulader med svenska smaker.

Blanda ströbröd, vetemjöl och riven ost i en skål. Pensla fiskruladerna med uppvispat ägg och strö över blandningen av mjöl, ströbröd och ost, häll med en sked över det brynta smöret

Fisksoppa à la Sir Toby

pangasius. Servera med ett syrligt fullkornsbröd och ost. Skala potatis och rotselleri. Skär dem i tärningar cirka 1,5x1,5 cm och lägg dem i en gryta

Fisksoppa à la Sir Toby

Servera med ett syrligt fullkornsbröd och ost. 600 g fiskfilé (pollock, pangasius eller liknande). 1.  Skala potatis och rotselleri