Efter att ha inhandlat mina xxx gram av torsk i fiskdisken förstod jag att det här knappast var hållbart för min plånbok och på vägen till kassan plockade jag även med mig en påse fryst Pangasius
Jag gjorde en kall sås till - har köpt en krydd-blandning som heter Lemondill (Oldenburgs ska också ha den på nätet) som bara blandas med lätt cremefraiche
Lägg citronjuice, äggulor och créme fraiche i en hög skål och sätt igång stavmixern. Går även att servera med kokt broccoli i stället för gräddstuvad vitkål
Vit fisk av valfritt slag, förslagsvis flundra, torsk eller Pangasius. Om du använder färdig majonäs så börja med att röra ut den med lite vinäger och tillsätt sedan crème fraichen
Blanda crème fraiche, majonnäs, chilipulver, dill och rör om, sist i med de hackade kräftstjärtarna. Skär dessa i mindre bitar och krydda med citronpeppar och italiensk salladskrydda