Men att enbart äta lax känns lite långtråkigt för smaklökarna…. Pangasius (Hajmal, sjötunga) är en mild, mjuk och ljus fisk, om det är en bra fisk så luktar den inte ens fisk, är inte så smakrik i sig så jag gillar inte att enbart steka fisken
ex torsk eller pangasius. ex torsk eller pangasius. ca 400g lax. ca 400g lax. Tre ord. Gör denna fiskrätt. Tanken var från början att jag skulle göra en fisksoppa men det slutade i att den blev mer grytlik på något vis
1 st pangasius eller annan vit fiskfilé1 laxfilé-bit 1 msk tom yum paste (får ej missas) 1/2 gul lök1 klyfta vitlök1 msk grädde1/4 citron1 msk sesamfröoch2 nävar haricot verdes1 stor morot3 cm purjo1 avocado1 msk olja 1/2 citronsaltTina lax och pangasius tills dom är halvmjuka, hacka lök och pressa vitlök, mixa ihop med grädde, tom yom och citron. 1 st pangasius eller annan vit fisk. 1 laxfilé
600 g fiskfilé ex alaska pollok, pangasius, torsk. Fransk laxlåda 4p SNABB, ENKEL. 500 g laxfilé. Skär laxen i ca 2x2 cm stora bitar. 600 g torsk och laxtärningar. Kommentarer (0) 600 g fiskfilé ex alaska pollok, pangasius, torsk. 500 g laxfilé. 600 g torsk och laxtärningar
600 g fiskfilé, t ex tilapia, pangasius, lax. Tina fisken om den är fryst. Koka potatisen mjuk i vatten. Hälla av vattnet och mosa potatisen med en elvisp