Pangasius lök recept

Pangasius med champinjoner

Pangasius med champinjoner

Skiva svampen och skär löken i klyftor. 500 g pangasiusfilé. 2 gula lökar. Fräs i olja i en stekpanna. Flytta över allt i en ugnsform och täck över med fiskfiléerna
Pangasius i kokosmjölk och curry

Pangasius i kokosmjölk och curry

Hetta upp olja i traktörpanna, fräs lök och morötter några minuter utan att det tar färg. 1 rödlök i skivor. 600 g pangasius eller annan vit fisk. 1 rödlök i skivor. 600 g pangasius eller annan vit fisk
Fiskfilé à la Walewska

Fiskfilé à la Walewska

Salta, peppra, strö på löken och häll på vinet. 600 g fiskfilé, t ex tilapia, pangasius, lax. 2 finhackade schalottenlökar
Fisk under löktäcke

Fisk under löktäcke

Hacka löken mycket fint och blanda i en skål med ströbröd, paprikapulver, salt och svartpeppar. 400 g pangasius ,”hajmalfilé” (eller annan vitfisk). 1 liten gul lök (75 g). 400 g pangasius ,”hajmalfilé” (eller annan vitfisk). 1 liten gul lök (75 g)
Tomat- och fiskgryta med dillfritters

Tomat- och fiskgryta med dillfritters

Finhacka löken och fräs den i oljan tills den blivit mjuk. 500 g fiskfilé, t ex sejfilé eller pangasius. 1 liten gul lök. 500 g fiskfilé, t ex sejfilé eller pangasius. 1 liten gul lök
Fiskburgare På Mitt Sätt

Fiskburgare På Mitt Sätt

Hacka fisken i matberedare, blanda med lök, ägg & mjöl. Servera i fullkornsbröd med dressing, salladsblad, tomat, gurka, ev lök, ev senap & dressing

Snabba Paellan

Fräs lök, vitlök och saffran i oljan, tillsätt ris, tomat & buljong och lite salt. 1 gul lök, skivad. 2 vitlöksklyftor, skivade
Kikärtsgryta med pumpa, kanel, saffran & dadlar

Kikärtsgryta med pumpa, kanel, saffran & dadlar

Efter att ha inhandlat mina xxx gram av torsk i fiskdisken förstod jag att det här knappast var hållbart för min plånbok och på vägen till kassan plockade jag även med mig en påse fryst Pangasius
Bouillabaisse med saffranskräm

Bouillabaisse med saffranskräm

Hacka gul lök, vitlök, morot och tomater. Ha ner fänkål, lök och morot. 1 gul lök. 3 vitlöksklyftor. 2 styckfrysta vita fiskfiléer, ex pangasius, torsk eller sej
Veckomatsedel vecka 14, påsklov....

Veckomatsedel vecka 14, påsklov....

Skala och skiva morötterna, skär löken i grova bitar och halvera champinjonerna. 600 g vit fisk ex pangasius, hoki, torsk. Viccans fiffiga vitlökspastasås 4p. 1 ask vitlöksost. 500 gram fläskytterfilé3 morötter1 lök1 burk krossade tomater 250 gram färska champinjoner1 liter oxbuljong (3-4 msk oxfond+vatten) svartpepparvitpeppar3 lagerbladsaltMaizenamjöl+vatten till redning. 600 g vit fisk ex pangasius, hoki, torsk. 1 ask vitlöksost. 1 lök
Här kommer veckomatsedel för vecka 11, 2015...

Här kommer veckomatsedel för vecka 11, 2015...

Finhacka lök, purjolök och vitlök. Lägg på skinka, tomatskivor, purjolök och krydda. Värm upp oljan till köttfärssåsen i en stor kastrull och bryn nötfärs, lök och vitlök, blekselleri och morötter
Fiskpinnar med ljummen potatissallad

Fiskpinnar med ljummen potatissallad

Skala, halvera och skär rödlöken i tunna skivor. Blanda med vinägrett och lök. 600 g vit fiskfilé (jag gillar pangasius). 1 rödlök. 600 g vit fiskfilé (jag gillar pangasius). 1 rödlök 1 msk äppelcidervinäger
Underbar fiskgryta/fisksoppa!

Underbar fiskgryta/fisksoppa!

ex torsk eller pangasius. Finhacka både lök och vitlök och fräs sedan i lite smör i en kastrull. ex torsk eller pangasius
Brasiliansk Fisksoppa - Ensopado de Peixe

Brasiliansk Fisksoppa - Ensopado de Peixe

Skala och skiva lök och vitlök tunt. Strimla och strö över salladslöken. 600 g fiskfilé (jag brukar använda pangasius och lite lax). 2 gula lökar. 1 stor vitlöksklyfta. 4 salladslökar
Grillade fiskspett

Grillade fiskspett

Till de här smarriga fiskspetten använde jag bekvämt nog färdigskuren fisk (lax, pangasius och sej) direkt från frysdisken
Fisksoppa med curry

Fisksoppa med curry

pangasius. Fräs morötter och lök i lite matfett ett par minuter utan att de får färg. 1 lök i små tärningar
Ljuvlig fisk på grönsaksbädd

Ljuvlig fisk på grönsaksbädd

Gul lök. 1 påse pangasius filéer. 10 cm purjolök. 1 påse pangasius filéer. Den här fiskrätten är otroligt välsmakande och tilltalade såväl barn som vuxna