Skiva svampen och skär löken i klyftor. 500 g pangasiusfilé. 2 gula lökar. Fräs i olja i en stekpanna. Flytta över allt i en ugnsform och täck över med fiskfiléerna
Hetta upp olja i traktörpanna, fräs lök och morötter några minuter utan att det tar färg. 1 rödlök i skivor. 600 g pangasius eller annan vit fisk. 1 rödlök i skivor. 600 g pangasius eller annan vit fisk
Hacka löken mycket fint och blanda i en skål med ströbröd, paprikapulver, salt och svartpeppar. 400 g pangasius ,”hajmalfilé” (eller annan vitfisk). 1 liten gul lök (75 g). 400 g pangasius ,”hajmalfilé” (eller annan vitfisk). 1 liten gul lök (75 g)
Finhacka löken och fräs den i oljan tills den blivit mjuk. 500 g fiskfilé, t ex sejfilé eller pangasius. 1 liten gul lök. 500 g fiskfilé, t ex sejfilé eller pangasius. 1 liten gul lök
Efter att ha inhandlat mina xxx gram av torsk i fiskdisken förstod jag att det här knappast var hållbart för min plånbok och på vägen till kassan plockade jag även med mig en påse fryst Pangasius
Hacka gul lök, vitlök, morot och tomater. Ha ner fänkål, lök och morot. 1 gul lök. 3 vitlöksklyftor. 2 styckfrysta vita fiskfiléer, ex pangasius, torsk eller sej
Finhacka lök, purjolök och vitlök. Lägg på skinka, tomatskivor, purjolök och krydda. Värm upp oljan till köttfärssåsen i en stor kastrull och bryn nötfärs, lök och vitlök, blekselleri och morötter
Skala, halvera och skär rödlöken i tunna skivor. Blanda med vinägrett och lök. 600 g vit fiskfilé (jag gillar pangasius). 1 rödlök. 600 g vit fiskfilé (jag gillar pangasius). 1 rödlök 1 msk äppelcidervinäger
Skala och skiva lök och vitlök tunt. Strimla och strö över salladslöken. 600 g fiskfilé (jag brukar använda pangasius och lite lax). 2 gula lökar. 1 stor vitlöksklyfta. 4 salladslökar
Gul lök. 1 påse pangasius filéer. 10 cm purjolök. 1 påse pangasius filéer. Den här fiskrätten är otroligt välsmakande och tilltalade såväl barn som vuxna