Klicka över lätt creme fraichen och lägg till sist på mozzarella skivorna. 4 st fiskfiléer av hajmal (pangasius) eller annan fast vit fisk (ex torsk). 1 dl lätt creme fraiche
Blanda i crème fraiche och dill. 1 frp pangasius (hajmal). 1 pkt Mildas crème fraiche 24 %. Tina fisken och dela den längs med på mitten så du får långa bitar som saltas och peppras och
Efter att ha inhandlat mina xxx gram av torsk i fiskdisken förstod jag att det här knappast var hållbart för min plånbok och på vägen till kassan plockade jag även med mig en påse fryst Pangasius
600 g fiskfilé, ex sej/hoki/pangasius/torsk. 5 dl Keldas pastasås tomat och creme fraiche. 600 g fiskfilé, ex sej/hoki/pangasius/torsk. 5 dl Keldas pastasås tomat och creme fraiche
Jag gjorde en kall sås till - har köpt en krydd-blandning som heter Lemondill (Oldenburgs ska också ha den på nätet) som bara blandas med lätt creme fraiche
Lägg citronjuice, äggulor och créme fraiche i en hög skål och sätt igång stavmixern. Cashewpanerad Pangasius 4 port. 4 fiskfiléer (Pangasius) eller Torsk. 2 msk créme fraiche. 2 msk créme fraiche
Hajmalsfilé eller Pangasius som den så fint heter. Servera med Kall citronsåsKall Citronsås2 dl crème fraichepressad citron3 msk dillsaltpeppar en gnutta socker2 msk purjolök, strimladBlanda creme fraiche och dill. 2 dl crème fraiche
Lägg creme fraiche och grädde ovanpå fiskfileerna och riv parmesan ovanpå. Till detta en sås på creme fraiche, citro, salt vitpeppar och röd stenbitsrom
Koka upp grädde, creme fraiche och peston. 800 g vit fiskfile ex pangasius, torsk. 5 dl creme fraiche. 800 g vit fiskfile ex pangasius, torsk. 5 dl creme fraiche
Vit fisk av valfritt slag, förslagsvis flundra, torsk eller Pangasius. Om du använder färdig majonäs så börja med att röra ut den med lite vinäger och tillsätt sedan crème fraichen