Pangasius fraiche recept

Pangasius med champinjoner

Pangasius med champinjoner

Rör ihop smör, créme fraiche, salt och peppar med osten. 500 g pangasiusfilé. 2½ dl lätt créme fraiche. Skiva svampen och skär löken i klyftor
Fisk i foliepaket

Fisk i foliepaket

Klicka över lätt creme fraichen och lägg till sist på mozzarella skivorna. 4 st fiskfiléer av hajmal (pangasius) eller annan fast vit fisk (ex torsk). 1 dl lätt creme fraiche
Fiskgratäng med dijonsenap

Fiskgratäng med dijonsenap

3 stycken pangasius/vietnamesisk hajmalfiléer. 4 dl crème fraiche. Spritsa potatismoset längst kanterna av en form
Fiskgratäng med saffranscreme

Fiskgratäng med saffranscreme

pangasius eller annan fisk. Ha i creme fraichen och bladspenaten. 4 dl creme fraiche Arla gourmet saffran och tomat
Annicas hajmalsgratäng

Annicas hajmalsgratäng

Blanda i crème fraiche och dill. 1 frp pangasius (hajmal). 1 pkt Mildas crème fraiche 24 %. Tina fisken och dela den längs med på mitten så du får långa bitar som saltas och peppras och
Kikärtsgryta med pumpa, kanel, saffran & dadlar

Kikärtsgryta med pumpa, kanel, saffran & dadlar

Efter att ha inhandlat mina xxx gram av torsk i fiskdisken förstod jag att det här knappast var hållbart för min plånbok och på vägen till kassan plockade jag även med mig en påse fryst Pangasius
Bouillabaisse med saffranskräm

Bouillabaisse med saffranskräm

Rör ihop saffran med creme fraiche och smaka av med en nypa salt. 2 styckfrysta vita fiskfiléer, ex pangasius, torsk eller sej. 1,5 dl creme fraiche
Här kommer veckomatsedel för vecka 11, 2015...

Här kommer veckomatsedel för vecka 11, 2015...

600 g fiskfilé, ex sej/hoki/pangasius/torsk. 5 dl Keldas pastasås tomat och creme fraiche. 600 g fiskfilé, ex sej/hoki/pangasius/torsk. 5 dl Keldas pastasås tomat och creme fraiche
Pangasius, pesto och tomat

Pangasius, pesto och tomat

Jag gjorde en kall sås till - har köpt en krydd-blandning som heter Lemondill (Oldenburgs ska också ha den på nätet) som bara blandas med lätt creme fraiche
Vietnamesisk sjötunga - Pangasiusfilé

Vietnamesisk sjötunga - Pangasiusfilé

Hajmalsfilé eller Pangasius som den så fint heter. Servera med Kall citronsåsKall Citronsås2 dl crème fraichepressad citron3 msk dillsaltpeppar en gnutta socker2 msk purjolök, strimladBlanda creme fraiche och dill. 2 dl crème fraiche
Ljuvlig fisk på grönsaksbädd

Ljuvlig fisk på grönsaksbädd

Lägg creme fraiche och grädde ovanpå fiskfileerna och riv parmesan ovanpå. Till detta en sås på creme fraiche, citro, salt vitpeppar och röd stenbitsrom

Minst tre recept per dag...RECEPT-TEMA-VECKA...

Koka upp grädde, creme fraiche och peston. 800 g vit fiskfile ex pangasius, torsk. 5 dl creme fraiche. 800 g vit fiskfile ex pangasius, torsk. 5 dl creme fraiche

Lagat fiskgratäng på pangasiusfiléer

Pangasius recept,. pangasius i ugn,. Jag tinade upp 4 stora filéer av pangasius. 1 liten burk creme fraiche. 1 liten burk creme fraiche
Onsdag

Onsdag

Vit fisk av valfritt slag, förslagsvis flundra, torsk eller Pangasius. Om du använder färdig majonäs så börja med att röra ut den med lite vinäger och tillsätt sedan crème fraichen

Torsdag

Nu använde jag just Pangasius som fisk i dag, en mycket god vit fisk som är lite tjockare vilket innebar att jag fick efterköra den en stund i ugnen

Lite mera fiskrecept..fiskgratänger...

Klicka över crème fraichen. 600 g fiskfilé ex alaska pollok, pangasius, torsk. 2 dl crème fraiche senap/vitt vin/schalottenlök. Kommentarer (0) 600 g fiskfilé ex alaska pollok, pangasius, torsk. 4 tomater 2 dl crème fraiche senap/vitt vin/schalottenlök

Pangasius för 2

Blanda crème fraiche, majonnäs, chilipulver, dill och rör om, sist i med de hackade kräftstjärtarna. Tina pangasiusfiléerna