Fiskfilen panerade jag i en klassisk panering med mjöl, ägg och ströbröd. fiskfileer 800g ( spätta, torsk, pangasius eller valfri fisk man tycker om). 800g ( spätta, torsk, pangasius eller valfri fisk man tycker om)
600 g fiskfilé (pollock, pangasius, torsk eller liknande). Skala potatis och rotselleri. Skär dem i tärningar cirka 1,5x1,5 cm, skölj dem i ett durkslag och lägg dem i en gryta
750 g fiskfilé av gös eller torsk (jag tycker pangasius eller hoki fungerar också)2 vitlöksklyftor2 msk jordnötsolja1-2 msk grön currypasta1 burk (400 g) kokosmjölk1-2 tsk fisksås10 blad thaibasilikaeller vanlig basilika3 msk hackad färsk korianderlime och jasminrisSkär fisken i 3 cm stora bitar
Mia 380 kcal/port (utan potatis) 1 port potatis ca 114 kcal (150 g ) 4 port 600 g fiskfilé (pangasius, torsk eller annan) 2 msk flytande margarin 3 msk vetemjöl 2,5 dl matlagningsgrädde 2,5 dl lättmjölk 1 fiskbuljongtärning 1/2 dl dill salt & peppar 4 portioner potatis SJud fisken försiktigt i en kastrull med lite vatten
500g pangasius fiskfilé. Skär fiskfilén i mindre bitar. Skär bönor i tunna skivor. Lägg ner fiskbitarna i en matberedare med fisksåsen, äggen, ostronsåsen, currypastan och tempuramix
1 st pangasius eller annan vit fiskfilé1 laxfilé-bit 1 msk tom yum paste (får ej missas) 1/2 gul lök1 klyfta vitlök1 msk grädde1/4 citron1 msk sesamfröoch2 nävar haricot verdes1 stor morot3 cm purjo1 avocado1 msk olja 1/2 citronsaltTina lax och pangasius tills dom är halvmjuka, hacka lök och pressa vitlök, mixa ihop med grädde, tom yom och citron. 1 st pangasius eller annan vit fisk