Pangasius fiskfile recept

Kraschad potatis i ugn med panerad fisk och dillsås

Kraschad potatis i ugn med panerad fisk och dillsås

Fiskfilen panerade jag i en klassisk panering med mjöl, ägg och ströbröd. fiskfileer 800g ( spätta, torsk, pangasius eller valfri fisk man tycker om). 800g ( spätta, torsk, pangasius eller valfri fisk man tycker om)
Fisk i foliepaket

Fisk i foliepaket

4 st fiskfiléer av hajmal (pangasius) eller annan fast vit fisk (ex torsk). Lägg ut foliearken och fördela spenaten mitt på varje ark
Fisk med apelsin och ris

Fisk med apelsin och ris

600 g fiskfilé (pangasius eller torsk). 600 g fiskfilé (pangasius eller torsk). Det här receptet såg jag genom min Windowstelefons matapp
Fiskgratäng med kräftsmak

Fiskgratäng med kräftsmak

hajmal och pangasius. Ugn 225 grader. Fräs purjolöken i lite smör. Krydda fisken med salt och citronpeppar
Krämig fiskpanna

Krämig fiskpanna

t ex hajmal (Pangasius). Dela fisken i bitar ca 7 cm långa. Salta fisken och vänd den i ströbröd. Stek i smör 2 minuter per sida
Fisksoppa à la Sir Toby

Fisksoppa à la Sir Toby

600 g fiskfilé (pollock, pangasius, torsk eller liknande). Skala potatis och rotselleri. Skär dem i tärningar cirka 1,5x1,5 cm, skölj dem i ett durkslag och lägg dem i en gryta
Tomat- och fiskgryta med dillfritters

Tomat- och fiskgryta med dillfritters

500 g fiskfilé, t ex sejfilé eller pangasius. 500 g fiskfilé, t ex sejfilé eller pangasius. Idag blev det ett lite lyxigare middagsrecept
Fiskgryta med grön curry och kokos

Fiskgryta med grön curry och kokos

750 g fiskfilé av gös eller torsk (jag tycker pangasius eller hoki fungerar också)2 vitlöksklyftor2 msk jordnötsolja1-2 msk grön currypasta1 burk (400 g) kokosmjölk1-2 tsk fisksås10 blad thaibasilikaeller vanlig basilika3 msk hackad färsk korianderlime och jasminrisSkär fisken i 3 cm stora bitar
Dillfisk

Dillfisk

Mia 380 kcal/port (utan potatis) 1 port potatis ca 114 kcal (150 g ) 4 port 600 g fiskfilé (pangasius, torsk eller annan) 2 msk flytande margarin 3 msk vetemjöl 2,5 dl matlagningsgrädde 2,5 dl lättmjölk 1 fiskbuljongtärning 1/2 dl dill salt & peppar 4 portioner potatis SJud fisken försiktigt i en kastrull med lite vatten
Fiskkakor med syrlig dipp

Fiskkakor med syrlig dipp

500g pangasius fiskfilé. Skär fiskfilén i mindre bitar. Skär bönor i tunna skivor. Lägg ner fiskbitarna i en matberedare med fisksåsen, äggen, ostronsåsen, currypastan och tempuramix
Anders fina lördagsfisk

Anders fina lördagsfisk

800 g fiskfilé av valfri sort (jag använde pangasius). Tina fisken om den är fryst. Sätt ugnen på 200º. Krydda fisken med salt och peppar
Fiskpinnar med ljummen potatissallad

Fiskpinnar med ljummen potatissallad

600 g vit fiskfilé (jag gillar pangasius). 600 g vit fiskfilé (jag gillar pangasius). Den här maträtten är så fräsch med den ljumma potatissalladen
Brasiliansk Fisksoppa - Ensopado de Peixe

Brasiliansk Fisksoppa - Ensopado de Peixe

600 g fiskfilé (jag brukar använda pangasius och lite lax). 1. Skär fisken i 3-4 cm stora bitar, marinera i minst en kvart i limejuice och salt

Fisk i kokos- och currysås

600 gram fiskfilé (vi hade pangasius). Hej vänner ♥. Det blir mycket grillat till middag nu på sommaren och jag klagar verkligen inte – JAG ÄLSKAR DET
Tom-yum-fiskbiffar med ljummen sallad

Tom-yum-fiskbiffar med ljummen sallad

1 st pangasius eller annan vit fiskfilé1 laxfilé-bit 1 msk tom yum paste (får ej missas) 1/2 gul lök1 klyfta vitlök1 msk grädde1/4 citron1 msk sesamfröoch2 nävar haricot verdes1 stor morot3 cm purjo1 avocado1 msk olja 1/2 citronsaltTina lax och pangasius tills dom är halvmjuka, hacka lök och pressa vitlök, mixa ihop med grädde, tom yom och citron. 1 st pangasius eller annan vit fisk