Pangasius fisken recept

Pangasius med champinjoner

Pangasius med champinjoner

Häll såsen över fisken, strö över ströbröd och paprika och stek ytterligare 20 minuter. 500 g pangasiusfilé
Panerad Pangasius Filé

Panerad Pangasius Filé

Dippa fisken i äggblanding sen till mjöl och sist till ströbröd. För att fisken inte luktar dynga, har jag marinerat denna i citron, salt och citronpeppar i 3 timmar. Låt stå åtminstone 1 timme så att panering fastnar ordentlig i fisken. 1 kg pangasius filé kallas hajmal eller vietnamesisk sjötunga
Pangasius i kokosmjölk och curry

Pangasius i kokosmjölk och curry

Lägg fisken i traktörpannan, tillsätt kokosmjölk, currypasta och resten av saltet. 600 g pangasius eller annan vit fisk. 600 g pangasius eller annan vit fisk
Gratinerad hajmal, Pangasius hypopthalmus

Gratinerad hajmal, Pangasius hypopthalmus

Smöra en form och lägg i filéerna, spritsa ut potatismoset runt fisken. Pressa citronen över fisken och häll över citronsåsen och den rivna osten
Kraschad potatis i ugn med panerad fisk och dillsås

Kraschad potatis i ugn med panerad fisk och dillsås

Skiva fisken i lagom stora bitar. Vänd sedan fisken i mjölet, sen äggen och sist i ströbrödet. Hätta upp en stekpanna med smör/raps och stek på båda sidorna tills fisken har fått en fin färg på ytan
Fisk i foliepaket

Fisk i foliepaket

Öppna försiktigt en ”båt” och känn på fisken så den är klar. 4 st fiskfiléer av hajmal (pangasius) eller annan fast vit fisk (ex torsk)
Fisk och grönt till vardags

Fisk och grönt till vardags

Hittade billig fisk i frysdisken, pangasius mal, och lagade en enkel fiskgratäng. Lägg den tinade fisken i en ugnssäker form
Fiskfilé à la Walewska

Fiskfilé à la Walewska

Ta upp fisken med en hålslev och fördela den i formen/formarna. Häll såsen över fisken. 1 Tina fisken om den är fryst. 2 Bred ut fisken i en ugnspanna så stor att filéerna får plats bredvid varandra. Sås 1 Sila ner spadet från fisken i en kastrull. 600 g fiskfilé, t ex tilapia, pangasius, lax. 5 dl silat spad från fisken
Fiskgratäng med kantarellsås

Fiskgratäng med kantarellsås

Lägg den frysta eller tinade fisken i en smord ugnsfast form. Häll såsen över fisken och fördela osten över
Fiskgratäng med kräftsmak

Fiskgratäng med kräftsmak

hajmal och pangasius. Krydda fisken med salt och citronpeppar. Lägg fisken på purjon och täck allt med kräftsåsen
Fiskgratäng med räkor och dill

Fiskgratäng med räkor och dill

800 g pangasius filéer. Täck över fisken med bakplåtspapper och ställ in i ugnen, cirka 15 minuter. 800 g pangasius filéer
Fiskgratäng med dijonsenap

Fiskgratäng med dijonsenap

Lägg fisken i mitten av formen. När du är nöjd med såsen häller du den över fisken. 3 stycken pangasius/vietnamesisk hajmalfiléer
Krämig fiskpanna

Krämig fiskpanna

t ex hajmal (Pangasius). Salta fisken och vänd den i ströbröd. Lägg i fisken och dela tomaterna. Dela fisken i bitar ca 7 cm långa
Fisk under löktäcke

Fisk under löktäcke

Krydda den upptinade fisken med citronpeppar och salt runt om. Lägg fisken ovanpå svampen och sprid över dillen
Fiskgratäng med saffranscreme

Fiskgratäng med saffranscreme

pangasius eller annan fisk. Lägg fisken i en smord form. Häll såsen över fisken och strö över chiliflakes