Dippa fisken i äggblanding sen till mjöl och sist till ströbröd. För att fisken inte luktar dynga, har jag marinerat denna i citron, salt och citronpeppar i 3 timmar. Låt stå åtminstone 1 timme så att panering fastnar ordentlig i fisken. 1 kg pangasius filé kallas hajmal eller vietnamesisk sjötunga
Lägg fisken i traktörpannan, tillsätt kokosmjölk, currypasta och resten av saltet. 600 g pangasius eller annan vit fisk. 600 g pangasius eller annan vit fisk
Skiva fisken i lagom stora bitar. Vänd sedan fisken i mjölet, sen äggen och sist i ströbrödet. Hätta upp en stekpanna med smör/raps och stek på båda sidorna tills fisken har fått en fin färg på ytan
Ta upp fisken med en hålslev och fördela den i formen/formarna. Häll såsen över fisken. 1 Tina fisken om den är fryst. 2 Bred ut fisken i en ugnspanna så stor att filéerna får plats bredvid varandra. Sås 1 Sila ner spadet från fisken i en kastrull. 600 g fiskfilé, t ex tilapia, pangasius, lax. 5 dl silat spad från fisken