Lägg fisken ovanpå svampen och sprid över dillen. 400 g pangasius ,”hajmalfilé” (eller annan vitfisk). 1 msk dill (finhackad). 400 g pangasius ,”hajmalfilé” (eller annan vitfisk). 1 msk dill (finhackad)
Salta och peppra lite och i med dillen. ca 800 g vit fisk av något slag, torsk, rödspätta, pangasius eller liknande. 1 låda fryst dill ca 35g. ca 800 g vit fisk av något slag, torsk, rödspätta, pangasius eller liknande. 1 låda fryst dill ca 35g
Vispa ihop grädde, mjöl, kaviar och dill i en traktörpanna eller en annan vid gryta. 600 g vit fisk ex pangasius, hoki, torsk. 1 msk dill. 600 g vit fisk ex pangasius, hoki, torsk. 1 msk dill
Hajmalsfilé eller Pangasius som den så fint heter. Servera med Kall citronsåsKall Citronsås2 dl crème fraichepressad citron3 msk dillsaltpeppar en gnutta socker2 msk purjolök, strimladBlanda creme fraiche och dill. 3 msk dill
Strödde på lite extra dill uppepå. Pangasius recept,. pangasius i ugn,. Jag tinade upp 4 stora filéer av pangasius. 2 tsk dillkrydda o lite svartpeppar. 2 tsk dillkrydda o lite svartpeppar