Krydda filéerna, riv citronskal över, dela citronen och krama ur saften av en halva på varje filé. Tina pangasiusfileerna och torka av dom noggrant med hushållspapper
Blanda ägg med lite mjölk eller vatten och citronskal. Citronpeppar. För att fisken inte luktar dynga, har jag marinerat denna i citron, salt och citronpeppar i 3 timmar. 1 kg pangasius filé kallas hajmal eller vietnamesisk sjötunga. 1 citron
½ st citron, pressad. Pressa citron över. ½ st citron, pressad. 1 kg Hajmalfilé (pangasius) eller annan vit fisk. 1 kg Hajmalfilé (pangasius) eller annan vit fisk
Efter att ha inhandlat mina xxx gram av torsk i fiskdisken förstod jag att det här knappast var hållbart för min plånbok och på vägen till kassan plockade jag även med mig en påse fryst Pangasius
Toppa med citron olja och salt. 1 st pangasius eller annan vit fiskfilé1 laxfilé-bit 1 msk tom yum paste (får ej missas) 1/2 gul lök1 klyfta vitlök1 msk grädde1/4 citron1 msk sesamfröoch2 nävar haricot verdes1 stor morot3 cm purjo1 avocado1 msk olja 1/2 citronsaltTina lax och pangasius tills dom är halvmjuka, hacka lök och pressa vitlök, mixa ihop med grädde, tom yom och citron. 1 st pangasius eller annan vit fisk. 1/4 citron. 1 msk olja 1/2 citronsalt
Krydda och pressa på citronen. 800 g vit fiskfile ex pangasius, torsk. 5 citron. 800 g vit fiskfile ex pangasius, torsk. 5 citron 1 ask Creme Bonjour pepparrotsost
Vit fisk av valfritt slag, förslagsvis flundra, torsk eller Pangasius. Citronpeppar och salt. Vänd den i pofibret som är kryddat med lite citronpeppar och salt
Rör i citronskal, salt och peppar. 600 g fiskfilé ex alaska pollok, pangasius, torsk. 5 citrons rivna skal. Kommentarer (0) 600 g fiskfilé ex alaska pollok, pangasius, torsk. 5 citrons rivna skal