Just paneradekotletter blir vi alltid lite nostalgiska över i vårt kök och så även denna gången. Torka av köttbitarna och vänd dom först i mjölet och sedan i äggröran och försök att få så mycket som möjligt att fastna på kotletterna
Kotletterpanerade i parmesan och ströbröd ger en härlig smak. När det är mindre barn med och äter så räcker det med fyra kotletter, men är det vuxna så lägg till några kotletter
Fläskkotletter behöver lite hjälp av smakhöjande tillbehör. Skär några jack i kotletternas fettrand så slipper du få kotletter som reser sig under stekningen
PANERADEFLÄSKKOTLETTER. I Italien panerar man gärna kotletter med kryddor och ost. Stek kotletterna i matfett på ganska svag värme tills de fått fin färg och nästan är genomstekta
Torka av fläskkotletterna. Vänd fläskkotletterna i första, andra och tredje tallriken. Stek fläskkotletterna på medelvärme tills de är genomstekta och gyllene
) Fast det stämmer åt andra hållet också, det kan vi intyga, för hemma i Håkans kök bjöds det på paneradekotletter, sås, potatis och gröna ärtor, succé där också
Man kan beställa t ex en hel eller halv rad lammracks, fortfarande hel eller delad i kotletter och de jag beställde häromdagen var underbart möra i köttet
Doppa kotletterna i mjölk och vänd dem sedan i vetemjöl smaksatt med paprikapulver, salt och peppar. Låt de paneradekotletterna vila i 10 minuter innan de steks i smör. 4 fläskkotletter