Vispa ägget. Häll upp mjölet på ett fat. Blanda curry, salt och ströbröd på ett annat fat. Vänd spättafiléerna i mjölet först därefter i uppvispat ägg och sist i ströbrödsblandningen
Panerad rödspätta. Panerad spätta. Falsk remoulad. Häll av spadet och grovhacka pickles i matberedare. Vispa crème fraiche med elvisp så att den blir fast
med panerad fisk. Passar perfekt till den panerade fisken men även till ägg, räkor, rostbiff…. Östra Göinge, Broby, cafe Haack, dansk matkultur, dansk remouladsås, danska smörrebröd, matkultur, remouladsås, skåne, smörrebröd, smörrebröd med karré, smörrebröd med panerad fisk, smörrebröd med pannbiff, smörrebröd med räkor, smörrebröd med rostbiff, ugnsstekt rostbiff | Permalink
2 pers. Du behöver. 300 g färsk spättafilé. 1 ägg. Mjöl. Ströbröd. Salt och peppar. Gör så här. 1. Vispa ägget lätt (precis så att det börjar att skumma)
Vispa upp ägget. Häll upp mjölet på ett fat. Blanda salt och ströbröd på ett annat fat. Vänd fiskfiléerna i mjölet först därefter i uppvispat ägg och sist i ströbrödsblandningen