Panerad schnitzel recept

Parmesan panerad schnitzel

Parmesan panerad schnitzel

Dagens middag blev parmesan paneradskinkschnitzel med broccolimos, vilket var riktigt, riktigt gott
Panerad schnitzel med stekt persiljepotatis

Panerad schnitzel med stekt persiljepotatis

Kött ⁄ ReceptPaneradschnitzel med stekt persiljepotatis. När jag var mindre och var mycket i Ungern, så beställde jag alltid schnitzel till mina föräldrars stora glädje
Panerad schnitzel med potatissallad

Panerad schnitzel med potatissallad

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Potatissallad 600 gram potatis(ar) 150 gram sockerärtor 80 gram rädisor 0,5 kruka(or) gräslök 3 msk olivolja 1 msk vit balsamvinäger 0 st salt 0 st svartpeppar 1 dl crème fraiche Schnitzel 800 gram fläskkotlett , benfri 0 st salt 1 dl mjöl 1 st ägg 100 gram pankoströbröd 0 st olivolja 0 st svartpeppar 0 st smör Tillbehör 0,5 st Citron , i klyftor Köp receptet
Panerad schnitzel med ajvardip

Panerad schnitzel med ajvardip

Rör ihop yoghurt och ajvar relish och servera dipsåsen till köttet tillsammans med klyftpotatis 600 g skinkschnitzel
Panerad ost- och skinkfylld schnitzel

Panerad ost- och skinkfylld schnitzel

Söndagsmiddagen bestod av ost- och skinkfylld schnitzelpanerad i parmesan och hemmagjord bearnaisesås, och till det en enkel grönsallad
Schnitzel och remoladsås

Schnitzel och remoladsås

Paneradschnitzel. Schnitzel serverad med pommes, broccoli och remoladsås. 4 skivor skinkinnanlår/skinkschnitzel eller kalvinnanlår. 4 skivor skinkinnanlår/skinkschnitzel eller kalvinnanlår