Panerad schnitzel lök recept

Panerad ost- och skinkfylld schnitzel

Panerad ost- och skinkfylld schnitzel

Jag finhackade schalottenlöken och lät den tillsammans med vitvinsvinäger, vatten och dragon få koka tills hälften av vätskan försvunnit
Tjejmiddag med ”Old girls”

Tjejmiddag med ”Old girls”

Paneradschnitzel på grönsaksbädd med risonirisotto, tomatsås och gremolata (gjord på finhackad ruccola, rivet citronskal och vitlök)
Rösti med tartar och ost-schnitzel

Rösti med tartar och ost-schnitzel

Jag improviserade ihop en egen variant – egentligen skall det vara panerad ost till, men jag fuskade lite och tog en bit halloumi skuren på längden
Budgetkollen vecka 3

Budgetkollen vecka 3

Bland annat blev det slottsstek med potatisgratäng, paneradschnitzel, vegetariskt, wok, pastasallad, stroganoff och ugnsfalu (med pasta till, borde dock ha haft ris istället)

Panerad schnitzel Basque

Fräs lök och ris i olja. Schnitzel. 1 gul lök. Pilaffris. Tillsätt salt och buljong. Koka under lock ca 18 min på svag värme

Österikisk potatissallad

Häll på ättika och löken. Servera till panerad t ex schnitzel 1 kg potatis. 2-3 st lökar. Koka potatisen helst med skalet på

Skinkschnitzlar med fransk grönsaksröra

Skala löken och skär den i klyftor. Fräs lök och vitlök i olja några minuter, lägg i squash, paprika och tomater, låt det hela fräsa en stund och späd med buljong