Klassisk Wienerschnitzel brukar oftast lagas på kalvinnanlår som bankas ut tunt, tunt, paneras, steks och sedan serveras med citron, ansjovis och kapris
I dag så är det egen panerad torsk, potatis å kall dill sås som står på schemat. Lägg två skivor ost och en skinkbit på hälften av dem och lägg den andra skinkschnitzeln över
Servera schnitzeln med såsen, klyftpotatis, ärter, tomat, kapris och citron. Schnitzel är lite av Eriks paradrätt, det blir alltid perfekt när han gör det
Schnitzel ger en lite lyxig och avancerad känsla, även om det är lika lätt som panerad fisk. Servera med en klick persiljesmör på schnitzeln och med pommes frites eller potatisklyftor (jag hade kokt potatis vid detta tillfälle), vid sidan om passar det bra med citron och kapris
Servera schnitzlarna med potatismos, gröna ärter, citron och ev. Men jag använder gärna en bit benfri kotlettrad till mycket annat, så som snabblagad gryta, perfekt till spett och grillning eller som ikväll - paneradschnitzel