Vänd schnitzlarna förs i det vispade ägget och sedan i parmesan, stek i rikligt med smör. Dagens middag blev parmesan paneradskinkschnitzel med broccolimos, vilket var riktigt, riktigt gott
Lägg två skivor ost och en skinkbit på hälften av dem och lägg den andra skinkschnitzeln över. Lägg ut skinkschnitzlarna på en skärbräda och banka ut dem med en kötthammare eller en brödkavel
Vänd köttskivorna i mjöl och sedan i uppvispat ägg. Rör ihop yoghurt och ajvar relish och servera dipsåsen till köttet tillsammans med klyftpotatis 600 g skinkschnitzel. 2 st ägg
Jag som försöker undvika att så mycket som möjligt använda ersättningsprodukter i min mat valde att panera schnitzeln med endast äggula och riven parmesan, och smaken blev otroligt god
Paneradschnitzel. Fotot kommer från Tysklands inlägget jag gjorde förra året som du hittar här >>. Schnitzel serverad med pommes, broccoli och remoladsås
I detta recept använder jag mig av kycklingfilé, i ursprungsreceptet används schnitzel. Vänd först i mjöl, sedan uppvispad ägg (blanda gärna i lite vatten så ägget blir jämnare fördelat) och sist i pankoströbröd blandat med sesamfrön
Panera fläskschnitzlarna i mjöl, ströbröd och ägg. Slå det brynta kaprissmöret över fläskschnitzeln. Lägg upp en stekt schnitzel och lägg på 2 ansjovisfiléer. 2 ägg
En skinkschnitzel är inte sällan panerad, dvs doppad i en röra av ägg och ströbröd, men eftersom den röran duktigt suger åt sig fett, avstår vi det idag