Panerad schnitzel ägg recept

Parmesan panerad schnitzel

Parmesan panerad schnitzel

Vänd schnitzlarna förs i det vispade ägget och sedan i parmesan, stek i rikligt med smör. Dagens middag blev parmesan paneradskinkschnitzel med broccolimos, vilket var riktigt, riktigt gott
Panerad schnitzel med stekt persiljepotatis

Panerad schnitzel med stekt persiljepotatis

Lägg i kastrull och låt koka upp. När jag var mindre och var mycket i Ungern, så beställde jag alltid schnitzel till mina föräldrars stora glädje
Panerad schnitzel med potatissallad

Panerad schnitzel med potatissallad

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Potatissallad 600 gram potatis(ar) 150 gram sockerärtor 80 gram rädisor 0,5 kruka(or) gräslök 3 msk olivolja 1 msk vit balsamvinäger 0 st salt 0 st svartpeppar 1 dl crème fraiche Schnitzel 800 gram fläskkotlett , benfri 0 st salt 1 dl mjöl 1 st ägg 100 gram pankoströbröd 0 st olivolja 0 st svartpeppar 0 st smör Tillbehör 0,5 st Citron , i klyftor Köp receptet
PANERAD & FYLLD SCHNITZEL MED UGNSROSTADE ROTSAKER

PANERAD & FYLLD SCHNITZEL MED UGNSROSTADE ROTSAKER

Lägg två skivor ost och en skinkbit på hälften av dem och lägg den andra skinkschnitzeln över. Lägg ut skinkschnitzlarna på en skärbräda och banka ut dem med en kötthammare eller en brödkavel
Panerad schnitzel med ajvardip

Panerad schnitzel med ajvardip

Vänd köttskivorna i mjöl och sedan i uppvispat ägg. Rör ihop yoghurt och ajvar relish och servera dipsåsen till köttet tillsammans med klyftpotatis 600 g skinkschnitzel. 2 st ägg
Panerad ost- och skinkfylld schnitzel

Panerad ost- och skinkfylld schnitzel

Jag som försöker undvika att så mycket som möjligt använda ersättningsprodukter i min mat valde att panera schnitzeln med endast äggula och riven parmesan, och smaken blev otroligt god
Schnitzel och remoladsås

Schnitzel och remoladsås

Paneradschnitzel. Fotot kommer från Tysklands inlägget jag gjorde förra året som du hittar här >>. Schnitzel serverad med pommes, broccoli och remoladsås
Panerad kycklingfilé med nudelwok

Panerad kycklingfilé med nudelwok

I detta recept använder jag mig av kycklingfilé, i ursprungsreceptet används schnitzel. Vänd först i mjöl, sedan uppvispad ägg (blanda gärna i lite vatten så ägget blir jämnare fördelat) och sist i pankoströbröd blandat med sesamfrön
Schnitzel - jawohl!

Schnitzel - jawohl!

Olof låter hälsa att det bästa sättet att banka till köttbiten på är att lägga den i en plastpåse och helt enkelt ge den en jävel med stekpannan
Panerad fläskschnitzel med brynt smör

Panerad fläskschnitzel med brynt smör

Panera fläskschnitzlarna i mjöl, ströbröd och ägg. Slå det brynta kaprissmöret över fläskschnitzeln. Lägg upp en stekt schnitzel och lägg på 2 ansjovisfiléer. 2 ägg