God eftermiddagen denna mulna måndag. Hoppas ni har en bra dag hittills. Jag och ungarna har hållt oss inne hela dagen idag, det känns ruggigt och kallt ute tycker jag och blir inte alls sugen på att ta mig ut genom dörren något nämnvärt
Jag åt två bitar fisk, men bara den ena lyckades komma med på bild. Torka av fisken med ett hushållspapper och doppa den först i ägget och sedan i mjölblandningen
Rör ihop samtliga ingredienser och smaka av med curry. (Paneradrödspätta. Remouladsås. Vänd halvtinade filéer i pofiber, vispat ägg och sist krispiga fläsksvålar - som mixas till finstötta smulor med salt och peppar i matberedare
Vispa ägget. Häll upp mjölet på ett fat. Blanda curry, salt och ströbröd på ett annat fat. Vänd spättafiléerna i mjölet först därefter i uppvispat ägg och sist i ströbrödsblandningen
Jag bjöd sambon på panerad fisk, torskfilé i vårt fall men det passar med vilken vit fisk som helst. Servera genast med tex broccoli och remouladsås, pressa gärna lite citronsaft över fisken vid servering
Parmesan- och örtpaneradrödspättamed chilimajonnäs. Denna vecka är paradrätten en parmesan- och örtpaneradrödspätta som vi gjorde helt nyligen och kan garantera är jättegod