Blanda majonnäs med curry, hackad lök och ättigsgurka, dill och smaksätt med lite citron och salt. Servera spättan på ett grovt bröd med remouladen, lite sallad, citron och dill
Blanda majonnäs med curry, hackad lök och ättiksgurka, dill och smaksätt med lite citron och salt. Servera gärna spättan på ett grovt bröd med remouladen, lite sallad, citron och dill
Garnera fisken med en citronskiva och dill och servera pytten till. Panerad fisk. 600 g rödspättafiléer. 4 dillvippor. 600 g rödspättafiléer salt och malen vitpeppar 1 dl vetemjöl 2 ägg 2 dl ströbröd smör till stekning. 4 citronskivor 4 dillvippor
Blanda ner dill, pepparrot, citronskal och svartpeppar. Panera rödspätta i mjöl, ägg och ströbröd. Spara recept Skriv ut Dela E-post Pinna Kommentera 700 g rödspätta. 1 dl hackad dill
Skala och riv pepparroten och blanda med majonnäs och finskuren dill. 2 msk finskuren dill. 4 hela rödspättor 2 dl vetemjöl salt 1 citron 2-3 dl majonnäs 0,5 gul lök 0,25 äpple 10 cm pepparrot 2 msk finskuren dill kokt potatis, till servering olja och smör, till stekning
Paneradrödspätta med skagenröra och vitvinssås. Rödspätta med dillsmör och en och annan kroppsdel. En på rotsaker bakad fjällröding med vitvinssås, färskpotatis och dill
Det gör paneradrödspätta, kokt potatis, broccoli och hemmagjord remouladssås. Den gjorde jag på 1 dl majonäs, 1 dl creme fraiche, 2 msk hackad smörgåsgurka, 1 msk pressad citron, 1 tsk hackad kapris, 1 tsk fransk senap, hackad dill, lite salt, peppar & curry
Paneradrödspätta. Paneradrödspätta. Kall sås2 dl gräddfil1 dl majonäs2 tsk dijonsenap2-3 msk finhackad gräslök3 msk finhackad dill1-2 vitlöksklyftorsalt & pepparBlanda alla gräddfil, majonäs och resten av ingredienserna och smaka av med kryddor. 4-5 rödspättafiléer 1 vispat ägg2 dl vetemjöl2 dl ströbröd Vispa ägg i en vid skål, häll upp mjöl och ströbröd på fat och doppa rödspättafiléerna först i mjöl, vispat ägg och till sist ströbröd. 3 msk finhackad dill. 4-5 rödspättafiléer 1 vispat ägg