Panerad rödspätta dill recept

Panerad rödspätta med romröra

Panerad rödspätta med romröra

Finhacka rödlöken och dillen. Paneradrödspätta (ca 4 potioner). 2 msk dill. Paneradrödspätta (ca 4 potioner). 2 msk dill
Panerad rödspätta med dillig sås och kokt potatis

Panerad rödspätta med dillig sås och kokt potatis

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Dillig sås 2 dl matyoghurt 2 msk majonnäs 1 tsk dijonsenap 0,5 kruka(or) dill 0 st salt 0 st svartpeppar Fisk 600 gram rödspättafilé(er) 2 st ägg 2 dl ströbröd 0 st salt 0 st svartpeppar 0 st olivolja 0 st smör Sallad 0,5 st isbergssallad 0,5 st rödlök(ar) 2 stjälk(ar) selleri 0 st olja 0 st vinäger Tillbehör 800 gram potatis(ar) 0,5 st citron(er) Köp receptet Näringsvärde Kcal
Panerad rödspätta med dillig sås och kokt potatis

Panerad rödspätta med dillig sås och kokt potatis

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Dillig sås 2 dl matyoghurt 2 msk majonnäs 1 tsk dijonsenap 0,5 kruka(or) dill 0 st salt 0 st svartpeppar Fisk 600 gram rödspättafilé(er) 2 st ägg 2 dl ströbröd 0 st salt 0 st svartpeppar 0 st olivolja 0 st smör Sallad 0,5 st isbergssallad 0,5 st rödlök(ar) 2 stjälk(ar) selleri 0 st olja 0 st vinäger Tillbehör 800 gram potatis(ar) 0,5 st citron(er) Köp receptet Näringsvärde Kcal
Panerad rödspätta med remoulad

Panerad rödspätta med remoulad

Blanda majonnäs med curry, hackad lök och ättigsgurka, dill och smaksätt med lite citron och salt. Servera spättan på ett grovt bröd med remouladen, lite sallad, citron och dill
Panerad rödspätta med remoulad

Panerad rödspätta med remoulad

Blanda majonnäs med curry, hackad lök och ättiksgurka, dill och smaksätt med lite citron och salt. Servera gärna spättan på ett grovt bröd med remouladen, lite sallad, citron och dill
Stekt, panerad rödspätta med rotsakspytt

Stekt, panerad rödspätta med rotsakspytt

Garnera fisken med en citronskiva och dill och servera pytten till. Panerad fisk. 600 g rödspättafiléer. 4 dillvippor. 600 g rödspättafiléer salt och malen vitpeppar 1 dl vetemjöl 2 ägg 2 dl ströbröd smör till stekning. 4 citronskivor 4 dillvippor
Panerad rödspätta med sötpotatis

Panerad rödspätta med sötpotatis

Toppa med citronskivor och hackad dill. 450 g rödspättafiléer. 1 msk hackad dill. 2 st sötpotatis à 400 g 3 msk olivolja flingsalt 2 st ägg 2 dl vetemjöl 3 dl pankoströbröd 450 g rödspättafiléer salt 1 dl rapsolja citronskivor 1 msk hackad dill 1 dl majonnäs 3 msk crème fraîche hela hackade saltgurkor
Panerad fisk med kall dillsås

Panerad fisk med kall dillsås

4 torskfiléer (alt rödspätta) 1 ägg ca 0,75 dl vetemjöl ca 2 dl pankoströbröd 1 msk citronsaft 1 tsk örtsalt 1 tsk svartpeppar matolja, till stekning. 1Kall dillsås3 dl gräddfil 1 dl filmjölk 0,5 dl majonnäs 1 dl bostongurka 1 kruka färsk dill, finskuren 1 msk citronsaft 1 tsk salt 1 tsk strösocker 0,5 krm svartpeppar
Spätta Meunière med majonnässås

Spätta Meunière med majonnässås

Skala och riv pepparroten och blanda med majonnäs och finskuren dill. 2 msk finskuren dill. 4 hela rödspättor 2 dl vetemjöl salt 1 citron 2-3 dl majonnäs 0,5 gul lök 0,25 äpple 10 cm pepparrot 2 msk finskuren dill kokt potatis, till servering olja och smör, till stekning
På rotsaker bakad fjällröding med vitvinssås

På rotsaker bakad fjällröding med vitvinssås

Paneradrödspätta med skagenröra och vitvinssås. Rödspätta med dillsmör och en och annan kroppsdel. En på rotsaker bakad fjällröding med vitvinssås, färskpotatis och dill
Smörrebröd med stekt spätta

Smörrebröd med stekt spätta

Stek rödspättan i smör. 250 g paneradrödspätta. 1 plockad färsk dill. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 250 g paneradrödspätta 2 msk Arla® Klarifierat Smör 4 skivor danskt rågbröd. 1 skivad gurka 4 blad gemsallad 1 citron 1 plockad färsk dill Cheddarmajonnäs
Snabbt & jäkla gott.

Snabbt & jäkla gott.

Det gör paneradrödspätta, kokt potatis, broccoli och hemmagjord remouladssås. Den gjorde jag på 1 dl majonäs, 1 dl creme fraiche, 2 msk hackad smörgåsgurka, 1 msk pressad citron, 1 tsk hackad kapris, 1 tsk fransk senap, hackad dill, lite salt, peppar & curry
Rödspätta, potatis & kall sås

Rödspätta, potatis & kall sås

Paneradrödspätta. Paneradrödspätta. Kall sås2 dl gräddfil1 dl majonäs2 tsk dijonsenap2-3 msk finhackad gräslök3 msk finhackad dill1-2 vitlöksklyftorsalt & pepparBlanda alla gräddfil, majonäs och resten av  ingredienserna och smaka av med kryddor. 4-5 rödspättafiléer 1 vispat ägg2 dl vetemjöl2 dl ströbröd Vispa ägg i en vid skål, häll upp mjöl och ströbröd på fat och doppa rödspättafiléerna först i mjöl, vispat ägg och till sist ströbröd. 3 msk finhackad dill. 4-5 rödspättafiléer 1 vispat ägg