Panera rödspätta i mjöl, ägg och ströbröd. Blanda ner dill, pepparrot, citronskal och svartpeppar. Spara recept Skriv ut Dela E-post Pinna Kommentera 700 g rödspätta. 1 msk rivet citronskal. 1 citron
2 tsk pressad citron. 2 tsk pressad citron. Hej vänner,. Idag blev det fisk som omväxling, jag är lite dålig på att äta och laga fisk, men detta blev riktigt lyckat
Blanda majonnäs med curry, hackad lök och ättigsgurka, dill och smaksätt med lite citron och salt. Servera spättan på ett grovt bröd med remouladen, lite sallad, citron och dill
Blanda majonnäs med curry, hackad lök och ättiksgurka, dill och smaksätt med lite citron och salt. Servera gärna spättan på ett grovt bröd med remouladen, lite sallad, citron och dill
Servera med kokt potatis, såsen och några klyftor citron. 1 citron. 4 hela rödspättor 2 dl vetemjöl salt 1 citron 2-3 dl majonnäs 0,5 gul lök 0,25 äpple 10 cm pepparrot 2 msk finskuren dill kokt potatis, till servering olja och smör, till stekning
Paneradrödspätta med skagenröra och vitvinssås. Rödspätta med dillsmör och en och annan kroppsdel. Ett friskt vin med lagom syra, inslag av nässlor, lite stenstrand och citron
Idag blir det paneradrödspätta och strömming här på bloggen. Till fisk som steks med skinnet på, t ex rödspätta, passar enbart mjöl eller ströbröd bäst