Panerad fisk ugn recept

0 Spara
Panerad fisk

Panerad fisk

Egen panerad fisk äter vi inte ofta, eller aldrig är nog mer rätt sagt om detta. Har något vagt minne utav fiskpanerande i vårt förra hus men det är tveksamt om ens W fanns då så längesen är det
12 Spara
Rotsaksgratäng

Rotsaksgratäng

Det blev en rotsaksgratäng med cocosmjölk. Rotsaksgratäng1 port100-150 g rotselleri, skalad och skivad2-3 morötter, skalad och i slantar10 cm purjolök1 vitlöksklyftaolivoljasaltsvartpeppar1 liten burk kokosmjölkSätt ugnen på 200 grader
6 Spara
Restaurangutbud under all kritik..

Restaurangutbud under all kritik..

Nästa alternativ är fisk, då finns det ett stående alternativ hos tre av restaurangerna som har panerad rödspätta med antingen kokt potatis och remuladsås (samma varenda dag, vecka ut och vecka in) eller i en friterad burgare (vegetarisk eller fisk) på gatuköksmanér
0 Spara
Matsedel vecka 34

Matsedel vecka 34

Rödspätta min absoluta favorit när det kommer till fisk verkligen, och det absolut godaste sättet att äta den på är enkelt panerad tillsammans med en dansk remouladsås
0 Spara
Matsedel vecka 34

Matsedel vecka 34

Rödspätta min absoluta favorit när det kommer till fisk verkligen, och det absolut godaste sättet att äta den på är enkelt panerad tillsammans med en dansk remouladsås
4 Spara
Fisk med cashewtäcke, salsa och mangold

Fisk med cashewtäcke, salsa och mangold

Här kommer ännu ett snabbt, allergivänligt och enkelt recept på fisk som vi improviserade ihop när vi hade en lite väl tråkig omogen melon hemma som vi bestämde oss för att göra salsa på, mangold från kolonilotten och mycket fryst torsk i frysen samt en del cashewnötter som inköpts som snacks till kräftskivan för några veckor sedan som vi inte ville skulle härskna
1 Spara
Ost och mannagryns panerad torsk med tomatsås och pasta

Ost och mannagryns panerad torsk med tomatsås och pasta

God knaprig fisk med en slät tomatsås och nykokt pasta4 personer400 gr fiskfilé jag använde torsk1 dl riven ost1 dl mannagryn2 ägg1 dl vetemjölolja och smörsalt och pepparTomatsås1 brk krossade tomater2 sardellfileér1 gullök1 morot1/2 brk vattensalt och pepparsmörDela torsken i rätt små bitar, salta och peppra och lägg på en tallrik. Blanda mannagryn och ost i en djup tallrik, blanda ägget med 2 msk vatten också i en djup tallrik. Sätt på en stekpanna med olja blandat med smör (skall vara ca 1 cm) låt den bli varm, när den är varm så lägg i fisken som du först vänt i ägget och sen i mannagrynsblandningen stek de tills de är bruna lägg upp på hushållspapper. 1 dl riven ost. 1 dl mannagryn
6 Spara
CHICKEN KIEV

CHICKEN KIEV

Chicken Kiev är ett urainskt påhitt, eller möjligtvis ryskt som en rysk mathistoriker hävdar. Jag serverade sallad och ugnsrostad potatis till våra Chicken Kiev
Sökförslag och sidor