Valet av mat denna gång föll på chilli paneer, en av mina absoluta favoriträtter. Ja, alla paneerrätter gillar jag men mutter paneer och chili paneer gillas lite extra
½ msk mald koriander. Palak paneer, har du hört talas om det tidigare. ½ msk mald koriander. Tack vare vår (fd-bloggar)vän Amy, som fick oss att börja laga (och Anki att äntligen äta) indisk mat för några år sedan, så hade vi lite koll på vad både palak och paneer är
Hacka och rör ner koriandern. Tärna undertiden paneeren i sockerbitsstora bitar. När grytan har kokat ett litet tag så rör du ner paneer, grädden och smöret och låter det koka upp igen
Här kommer det efterfrågade receptet på palak paneer, men hemmagjord paneer. Känner du dig osäker eller inte har tid att göra paneerosten själv så kan du ersätta den med halloumi
Därefter tillsätts de torra kryddorna dvs, chili/cayenne, koriander, gurkmeja och lite salt. Paneer tikka masala går att laga på lite olika sätt, här kommer ett av sätten
Dela upp paneer i småkuber. Tillsätt paneer masala-kryddan, magaz, cashew paste, grädde & salt. Tillsätt vatten och och paneer och puttra i 5 min. Dekorera med färsk koriander 300 gPaneer. 1Msk paneer masala-krydda
Blanda i gurkmeja, röd chilipulver, korianderpulver och krossade bockhornslöv. Den här smakrika och goda paneergrytan gjorde vi häromdagen och åt tillsammans med Naan
färsk koriander. Nu i veckan hittade jag äntligen paneer (indisk färskost) i butik. Tillsätt tomater, chili, ingefära, cashewnötter, mald koriander och gurkmeja