Tillsätt bladspenat och paneer i bitar och låt de bli varma. Tillsätt vitlök, ingefära och kryddor, fräs ca 1 min under omrörning. 2 msk riven färsk ingefära. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 100 g cashewnötter 1 gul lök 3 vitlöksklyftor 1 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 2 msk riven färsk ingefära 1 tsk malen gurkmeja 1 msk garam masala 1 burk konserverade hela tomater á 400g 2 dl Arla Köket® vispgrädde 80 g bladspenat 200 g halloumi 1 tsk salt Till servering
Palak paneer är egentligen en indisk rätt med en särskild färskost (paneer). Palak paneer med tomat och halloumi, 4 portioner. 2 msk riven ingefära. Fräs lök, vitlök, ingefära, tomatpuré och garam masala i 3-4 minuter. Palak paneer med tomat och halloumi, 4 portioner. 2 msk riven ingefära
Fräs lök, vitlök och ingefära tillsammans med kryddorna i smör i en gryta. Palak Paneer. Finhacka lök, vitlök och ingefära och stek detta i smör tillsammans med de torra kryddorna
Paneer, som ni fick recept på i ett tidigare inlägg, är en indisk ost som går att steka. Om du inte har tid eller lust att göra paneer så kan du i byta ut den mot halloumi
Fräs lök, vitlök och ingefära i samma panna som paneeren stektes i. Hacka lök, vitlök och ingefära. Här kommer det efterfrågade receptet på palak paneer, men hemmagjord paneer
Friterade kinesiska köttbullar och tomatsås med ingefära och. Servings. 4 (varmrätt). Cook Time. 20 Min. Ångad lax med sotad knipplök, friterad äggula och
Shahi paneer är en av mina favoriträtter där man använder paneer. Krämigheten och den framtydande saffransmaken är utmärkande egenskaper för Shahi paneer