Ingredienser Paleo Pizza För 2-3 personer 2,5 dl tapiocastärkelse/mjöl 1,5 dl kokosmjöl 1 tsk himalayasalt/havssalt 1 dl olivolja 1 dl varmt vatten 1 st uppvispat ägg Om du tycker att din deg blir kladdig tillsätt lite extra kokosmjöl
Ingredienser Stekt vitkål Receptet är för 2 portioner 0,5 st stort vitkålshuvud 1 st vitlöksklyfta 0,5 st röd chili Efter tycke & smak persilja Efter tycke & smak havssalt/himalayasalt Animaliskt fett, ghee eller kokosolja att steka i
För ett par månader sedan köpte vi en Crock Pot och det har varit en succé hittills. Crock pot är en slow cooker, alltså en eldriven gryta som tillagar maten på låg temperatur under en lång tid
Chiafrön var verkligen i ropet för några år sedan och nu har även jag testat det. Jag använder jag det istället för gelatin/AgarAgar eftersom det är lättare att få tag i än AgarAgar, smakar mindre, är fullproppat med protein, vitaminer, antioxidanter och innehåller mer omega-3 än någon annan naturlig källa och är såväl paleo, gluten- och laktosfritt
Ingredienser Morotsbröd i långpanna Receptet är för 1 bröd 4 dl mandelmjöl 0,5 dl kokosmjöl 5 msk psyllium-/fiberhusk 0,5 dl sesamfrön 1 tsk bikarbonat 1 tsk havssalt/himalayasalt 2 tsk brödkrydda 2 dl finriven morot 6 st ägg 2 dl vatten Formen vi använder är 20 x 30 cm, använd lite olivolja eller kokosolja att smörja/pensla formen med
Ingredienser Stekpannebröd Ger 4 st 240 ml kokosmjölk 120 ml tapiocastärkelse/-mjöl 120 ml mandelmjöl 1 krm finkornigt himalayasalt/havssalt Tapiocastärkelse/-mjöl hittar du i de flesta asiatiska butiker och välsorterade matbutiker