Som utlovat kommer här receptet på paleosconesen jag nämnde i förra inlägget. Paleoscones med blåbär (6 st)1 mogen banan2 ägg2 dl mandelmjöl2 msk kokosmjöl2 tsk bakpulver1 msk krossade linfrön½ tsk salt2 dl frysta blåbär
När man börjar dagen med Paleoscones, datorer och stearinljus. När Emsen förgyllde med sin närvaro i hemmet senast (hon bor ju numera i Lund) bakade hon goda Paleoscones till frukost till oss
Här kommer ett väldigt enkelt och snabblagat recept på scones eller vad man ska kalla dem. De är saftiga, mättande och relativt smaklösa vilket gör att de är väldigt tacksamma att fylla med vad man nu har för preferenser
Imorgonbitti tänkte jag testa ett nytt och spännande recept på Paleoscones som jag sprungit över, så kika in under morgondagen om du är nyfiken på resultatet
FYSCOACHENS PALEOSCONES. För 3 år sedan lyckades jag med ett experiment i köket och dessa paleoscones skapades, har sedan dess visat sig vara ett av de mest uppskattade recepten
20 minuter i ugnen och enkla att göra, god söndagsfrukost efter träningen. Jag gångade receptet med 3 då jag ville ha ungefär 6 st lite större scones än dem i boken
Jag hittade ett recept på paleoscones hos Maria som jag gjorde om till muffins. Funkade prima. Jag såg dessutom att Pia hade gjort blåbärsbullar av samma recept
)Paleoscones med blåbär1/2 banan1 ägg1 dl mandelmjöl1 msk kokosnötsmjöl1 tsk bakpulver1 tsk fiberhusknypa saltkardemumma (jag tog kanel, hade inte kardemumma)1 dl frysta blåbärmandelspånSätt ugnen på 200 g