Vill du ha russin i brödet så tillsätter du även dem. För ett litet tag sedan hittade jag ett spännande recept när jag kikade in på paleobloggen Under vårt tak
När müslin svalnat häller du i gojibär och russin. Häll upp i en fin burk och servera till frukost eller mellanmål 2 dl solrosfrön2 dl pumpakärnor2 dl grovhackad mandel2 dl grovhackade paranötter2 dl grovhackade hasselnötter1 dl riven kokos1 dl gojibär1 dl russin½ dl krossade linfrön1 tsk äkta vaniljpulver eller varför inte testa med 2 tsk kanel och 2 tsk nystött kardemumma1 klick kokosolja
Denna smaskiga, krispiga mullbär- eller russin-granola är resultatet. Så vi la till mullbär/russin senare, vilket resulterar i att alla ingredienserna blir lätt gyllenfärgade och de torkade frukten blir krispiga men inte brända
När müslin svalnat häller du i gojibär och russin. 1 dl russin. Gör så här. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda solrosfrön, pumpakärnor, mandel, paranötter, hasselnötter, kokos och linfrön i en stor bunke
Blanda alla ingredienser förutom gojibären och russin. Jag skrev tidigare i ett inlägg att jag var sugen på att börja äta efter PALEO och idag blev det att storhandla så att jag har allt som behövs
Blanda sedan i russin, pumpafrön, solrosfrön och gojibär. Helt Paleo, enkelt, mättande och Gott. Igår förberedde jag lite enkla matlådor som jag tänkte tipsa om
Utöver det har jag lagt till kokosolja för att balansera smak och konsistens, kryddor och russin. Kakorna går att baka på två sätt, antingen med en grund av bara två ingredienser eller en annan variant (paleo) med tre ingredienser
Om du vill göra pajen paleo kan du ersätta rismjöl med mandelmjöl och havren med kokosflingor. Jag har använt lönnsirap och mixade russin som sötning och kryddat äpplena med kanel