Igår gjorde vi en jätte god paleofisksoppa. Skicka fisken i 1 cm stora träningar, hacka även paprika och sockerärtor. Häl i laxen och låt koka i ca 5-10 min beroende på storleken av fisken
Dessa små biffar är superenkla att göra och är ett lite roligare alternativ till vanlig lax i ugn (även om det är extremt gott också) Man kan även göra dem lite större och ha dem som fiskhamburgare
Jättegott tillbehör till fisk. 1 litet blåmkålshuvud ca 350g1 stor broccoli 250g4 ägg2 msk sambal oelek3 klyftor vitlökÖrtsaltSvartpepparKorianderOlja till formenSätt ugnen på 200 grader
Koka under tiden upp vattnet med citronsaft och salt, ta från värmen och lägg i fiskbitarna. Låt fisken ligga och dra i det heta vattnet ett par minuter, så blir den färdigkokt
Fiskpinnar har jag gjort på liknande med fisk, men aldrig tidigare med kyckling. Jag har sett recept på kyckling nuggets lite var stans runt i bloggsfären (bland annat hos Katarina), men inte kommit mig för att testa det förrän nu i helgen
Paleo är naturlig mat där man äter rena råvaror som kött, fisk, nötter, grönsaker, frukt och ägg. Jag kommer att berätta mer om hur jag tycker att det har gått längre fram, men idag tänkte jag försöka svara på en del frågor som jag har fått om Paleo, både av er läsare och folk runtomkring mig