4 4 ägg Buljong 2 msk riven ingefära 2 msk sesamfrö 1 msk olja 1 tsk röd currypasta 2 vitlöksklyftor 1 l grönsaksbuljong (vatten och tärning eller fond) 400 ml kokosmjölk 4 port ramennudlar Topping 250 g pakchoi 125 g salladslök 380 g silkestofu Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Bön-och Linspasta olika sort 5
Stek grönsakerna förutom pakchoien, hastigt i en het panna. Jag hann egentligen göra själva woken under tiden det tog för riset att koka så börja med att koka Jasminris enligt instruktionerna på paketet
Här har vi en halv burk pulled pork från frysen (eller bråkat fläsk som det ju faktiskt heter på svenska*) och där har vi pakchoi som jag har kännt ett omåttlig begär efter de senaste dagarna
Skiva rödlöken, pakchoien och paprikan tunt. Det här grundreceptet innehåller en hel del ägg, så om du vill göra det veganskt så rekommenderar jag dig att kanske smula sönder lite silkestofu och blanda ner istället tillsammans med lite extra maizena i dressingen för konsistensen
Skiva rödlöken, pakchoien och paprikan tunt. Det jag gjorde här var att jag då ersatte krämigheten med maizena som jag rör ner i dressingen, och sen smular jag ner ganska mycket fast tofu i pad thaien strax innan dressingen går ner
Skiva rödlöken, pakchoien och paprikan tunt. Det jag gjorde här var att jag då ersatte krämigheten med maizena som jag rör ner i dressingen, och sen smular jag ner ganska mycket fast tofu i pad thaien strax innan dressingen går ner
Skiva rödlöken, pakchoien och paprikan tunt. Det jag gjorde här var att jag då ersatte krämigheten med maizena som jag rör ner i dressingen, och sen smular jag ner ganska mycket fast tofu i pad thaien strax innan dressingen går ner
Tärna tofun. 2 pakchoi. 50 g tofu. Ta upp svampen och tillsätt pakchoi och låt sjuda i 5 minuter. Den här soppan är perfekt - buljongen är magiskt god och du kan själv välja vilka topping du vill ha