Pak choi svartpeppar recept

GRILLAD PAK CHOI OCH LAX MED HEMMAGJORD PESTO

GRILLAD PAK CHOI OCH LAX MED HEMMAGJORD PESTO

Flingsalt & nymalen svartpeppar. Till fisken blev det grillad PakChoi med parmesan. Kålen skars i halvor och smaksattes med rivet citronskal, citronsaft, lite olivolja och till sist flingsalt och nymalen svartpeppar
Svampgryta med kokosmjölk och pak choi

Svampgryta med kokosmjölk och pak choi

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Svampgryta 250 gram champinjoner 280 gram portabellosvamp 1 st gul lök(ar) 3 klyfta(or) vitlök 1 msk rapsolja 400 ml kokosmjölk 2,5 tsk sambal oelek 2 msk japansk soja 2 tsk flytande honung 300 gram Pakchoi 380 gram svarta bönor 1 krm salt 1 krm svartpeppar Tillbehör 3 dl basmatiris , 4 port Köp receptet Näringsvärde Kcal
Yakiniku på köttfärs, päron, pak choi och syrlig gurka

Yakiniku på köttfärs, päron, pak choi och syrlig gurka

½ msk sesamfrönnymalen svartpeppar. Servera yakiniku med jasminris, syrlig gurksallad och pakChoi. Yakiniku med päron, pakChoi och syrlig gurka2 port2 port jasminrisSyrlig gurka. 1 bit ingefära (½ msk)2 vitlöksklyftor½ msk sesamfrönnymalen svartpeppar2 krm chiliflakes250 g nötfärsneutral olja1 dl vatten2 msk japansk soja½ tsk vitvinsvinäger1 tsk honung½ tsk majsstärkelse1 tsk vatten1 pakChoi1. Värm upp en stekpanna och rosta sesamfrön, nymalen svartpeppar och chiliflakes torrt 1-2 minuter. Dela pakChoi på längden och låt koka 1 minut
Wokad biff med smak av Singapore

Wokad biff med smak av Singapore

Istället för att skiva upp i skivor bankade vi ut den, kryddade med salt, nymald svartpeppar och penslade med lite olivolja och grillade den så att den var medium raw inuti
Vegetarisk pumpapasta med kål och svarta bönor

Vegetarisk pumpapasta med kål och svarta bönor

Strimla pakchoi och ha ner i pannan. 1 liter färsk höstsvamp 2 röda lökar 400g färska brysselkål 250 pakchoi 150g vaxbönor eller haricots verts 4 msk smör 2 msk flytande honung 5 dl creme fraiche 1 msk äppelcidervinäger 1 burk svarta bönor 8 bitar soltorkade tomater 0,5 dl kapris 1 msk torkad oregano salt, svartpeppar 1 butternutpumpa (ca 400g)
Vietnamesisk Phô

Vietnamesisk Phô

Koka dina risnudlar enligt anvisningar på paketet. ca 1-1½ kg märgbenca 500-800 g nötbog (med eller utan ben)2 hela vitlökar1 stor ingefära (lång som en hand)ca 1 kg gul lök6 hela stjärnanisca ½ dl hela pepparkorn (jag blandade krydd- och svartpeppar)6 bitar kanelstång2-3 lagerblad*saltfisksåsI soppan. Risnudlar till 4-6 personer1 pkt böngroddar1 rödlökFärsk chili1 knippe salladslök2 st pakchoi eller babyspenat*Hoisin såsSriracha eller sambal oelegLimeklyfta eller limesaftThai basilika (hittade ingen så fick skippa det i dag)Det kokta nötköttet, skuret i tunna skivor
Asiatiska nudlar med färs

Asiatiska nudlar med färs

Slunga hastigt runt pakchoibladen i olja i en het stor stekpanna eller wok. 11 tsk svartpeppar, grovmortlad. 11 pakchoi
Bun Bo - wokad biff med nudlar

Bun Bo - wokad biff med nudlar

tsk svartpeppar. Rör ner salladskål eller pakchoi och färska böngroddar med 3-4 hela blad av vardera basilika, mynta, koriander och eventuellt citronmeliss. 1 pakchoi eller ½