cashewnötter (gärna rostade i het panna med lite salt) Pakchoi (sauterad hastigt i smör och lite citronsaft, salt, peppar) Rött ris som (jag kokar den med lite koncentrerad grönsaksfond) Blad- eller krispsallad (strimlad) Avokado (skuren i lämpliga bitar
Fräs grönsakerna (utom pakchoi) hastigt på hög värme med den resterande vitlöken. 2 pakchoi i grova bitar. 3/4 dl ostronsås. Tillsätt pakchoi och låt fräsa med i endast 1 minut
Alla sorters kål och lök passar i den, liksom morötter, gröna bönor, sockerärtor, rädisor, rättikor, svamp, paprika chili och såklart de asiatiska kålbladen, pakchoi och deras kompisar
Pak - Choi (kinesisk kål). Tillsätt några stänk fisksås, en eller ett par tsk sambal oelek, 1 - 2 msk ostronsås, 1 tsk Red Curry Paste, 1 msk flytande honung. 1-2 msk ostronsås