Grillad PakChoi. Det är bland annat en kombinaton av fänkål, anis och kummin - och det är precis vad som ingår i Santa Marias Brödkryddor som ni kan hitta i kryddhyllan i nästan alla affärer
Lägg upp pakchoien på ett fat och lägg på laxen. Pensla laxen med teriyakisås och strö på sesamfrön. Blanda sesamolja, rapsolja, soja, socker, pressad vitlök, hackad chili och limesaft
Blanda i nudlar ochpakchoi. Får du inte tag på pakchoi så prova med bladspenat. Smakrik och fantastiskt god lax som tillsammans med nudlar blir en härlig asiatisk anrättning
600 g laxfilé [4 bitar à 150 g] 6 msk blandade sesamfrön, vita och svarta 4 bok choi (eller pakchoi huvuden. asiatisk kål) 0,5 dl japansk soja 0,5 dl ketjap manis (indonesisk söt sojasås) 1 limefrukt, skal och saft av 0,5 röd chilifrukt, fint skivad 4 klyftor vitlök matolja, att steka i salt
Lägg upp broccolipuré ochpakchoi på tallrikar. Dela en pakchoi i två delar, på längden. Jag valde att panera en bit lax idag, och varje gång jag äter lax blir jag så förvånad över hur gott det är
Halstrad salma lax med chilifräst PakChoi samt en salsa på paprika och tomat. Halstrad salma lax med chilifräst PakChoi samt en salsa på paprika och tomat